Τα πιο φρέσκα νέα της ημέρας σας τα σερβίρουμε, πρώτοι απ’ όλους, σαν ζεστό ψωμάκι. Αύριο, Σάββατο 22 Απριλίου, στις 09.45, στην παρέα μας έρχεται ο Αλέξανδρος Ρήγας. Με τη μαμά-δημοσιογράφο ,Μυρτώ Κάζη, και τη βοήθεια της μαίας, Ελένης Τσουκαλά, συζητάμε για όλα εκείνα
που πρέπει να γνωρίζουν οι μαμάδες για τον θηλασμό. Ακόμη, η Μαριέλα Σαββίδου ξεναγεί τον Γιάννη Πουλόπουλο στη γειτονιά της, στο Κολωνάκι. Πηγαίνουμε μαζί της στο γυμναστήριο και μας μιλά για τη σχέση που έχει με το σώμα της. Θυμάται το πρώτο της ραντεβού που κατέληξε στην απόλυτη καταστροφή, μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της από τη συμμετοχή στο Voice Γαλλίας και μας εξομολογείται ότι έτρωγε πολλές… μούντζες, όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα, γιατί δεν ήξερε να οδηγεί!

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό μαθαίνουμε μαζί, πρώτοι απ’ όλους, τα νέα της ημέρας! Στον καναπέ μας κάθεται η Πηνελόπη Πλάκα. Ακόμη, με τη μαμά-δημοσιογράφο, Μυρτώ Κάζη, και τη βοήθεια της ψυχολόγου εκπαίδευσης, Μάνιας Ζηρίδη, συζητάμε για το πώς μπορούμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά την έννοια της φιλίας.

«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Γιατί ο χώρος που διάλεξες να ζεις είναι ο καλύτερος τόπος να περνάς τα Σαββατοκύριακά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]