ΜΠΡΟΥΣΚΟ:Επιδεινώνεται η υγεία του Αχιλλέα - Η απόφαση των γιατρών...


Απόψε, Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου, στις 21.15,  στο 714ο επεισόδιο ,κι ενώ ο Αχιλλέας εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική και η ζωή του να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, ο εισαγγελέας ασκεί δίωξη εναντίον του και εναντίον του Νεκτάριου...
Δυστυχώς, η κατάστασή του επιδεινώνεται ώρα με την ώρα και οι γιατροί παίρνουν τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσουν σε ένα δεύτερο χειρουργείο, αφήνοντάς τους όλους αποκαρδιωμένους και απελπισμένους.
Από την άλλη, ο Αλκιβιάδης καταφέρνει για άλλη μια φορά να ξεμπλέξει τον Πάτροκλο και να γλυτώσει τη σύλληψη. Ο Διαμαντής θέλοντας να στηρίξει τον Νεκτάριο προσφέρεται να βοηθήσει τον Αχιλλέα με οποιοδήποτε τρόπο, ενώ συνδέει τα γεγονότα και γίνεται έξω φρενών με τον Πάτροκλο, απειλώντας ότι θα τον αποκληρώσει,ενώ προειδοποιεί και τον Αλκιβιάδη να μείνει μακριά από τον Νεκτάριο.
Παράλληλα, ο άνθρωπος που θα βοηθήσει τον Ανδρέα να ξεμπροστιάσει τον Αλκιβιάδη, κάνει την πρώτη επαφή μαζί του και όλα είναι έτοιμα για την επόμενη κίνηση του Ανδρέα και του Παύλου.. Στο μεταξύ ,όμως, ο Πάτροκλος ενημερώνει τον Αλκιβιάδη ότι ο Σήφης έχει γυρίσει στην Κρήτη και ετοιμάζονται να χτυπήσουν άμεσα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: