Απλήρωτους άφησε τους εργαζομένους ο εκκαθαριστής στον ΔΟΛ...


Το ποσό των 1.8 εκ. που αποφάσισαν να δώσουν οι τράπεζες στον εκκαθαριστή του ΔΟΛ μέχρι τα μέσα Μαΐου ,αρκούσαν όπως φαίνεται μόνο για την καταβολή του δώρου του Πάσχα και την αποπληρωμή οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες, οφειλές τις οποίες προτίμησε ο εκκαθαριστής να καλύψει άμεσα αφήνοντας απλήρωτο το προσωπικό.


Όπως γράφει το enimerosi24.gr, στα ταμεία έχει μείνει ένα μικρό ποσό που ζήτημα είναι αν μπορεί να καλύψει ένα 15νθημερο, ενώ φτάνουμε στο τέλος Απριλίου και υπάρχει πλέον κίνδυνος οι εργαζόμενοι να μπουν ένα ακόμη μισθό «μέσα».

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι οι εργαζόμενοι που έχουν απομείνει να παλεύουν ολομόναχοι να κρατήσουν όρθιο το μαγαζί, συνεχίζουν να βρίσκονται στο σκοτάδι. Κανείς δεν τους ενημερώνει επίσημα για τίποτε. Ο Καρακούσης που συμπεριφέρεται τον τελευταίο καιρό σαν να είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης (άλλο πάλι τούτο) συνεχίζει την προσφιλή τακτική του να λέει κάθε μέρα διάφορες ιστορίες που την επόμενη μέρα διαψεύδονται και τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να «κρατήσει» το προσωπικό λέγοντας ότι παίζουν κάτι επιταγές οι οποίες με κάποιο τρόπο θα ρευστοποιηθούν και θα πληρωθεί με αυτές ο κόσμος.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: