Ο Ξανθόπουλος αποκαλύπτει για τον Χρήστο Μάστορα:«Με κάνει να νιώθω λες και...»


Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ένα από τα φαβορί του RISING STAR, που φυσικά κέρδισε μια θέση στον τελικό της επόμενης εβδομάδας.

Ο παίκτης σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο,Κατερίνα Θεοδωροπουλου, και το koolnews.gr, μιλά για τον coach του αλλά και τη στήριξη του κοινού...

Ποιον συμπαίκτη σου θαυμάζεις; 

«Πραγματικά πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έχουνε ξεχωριστές φωνές και ο καθένας σε αυτό που κάνει είναι πολύ καλός. Θαυμάζω πολύ, όμως, την Έλενα Παναγιωτίδου, είναι μια εξαιρετική λαϊκή φωνή με τεράστιες δυνατότητες».

Η σχέση σου με τον coach σου, Χρήστο Μάστορα; Πιστεύεις ότι τελικά ήσουν τυχερός που έπεσες στα χέρια του; 

«Ο Χρήστος Μάστορας πραγματικά είναι φοβερός, είναι πολύ ταλαντούχος, έχει πολύ χιούμορ και πραγματικά χαίρομαι που είμαι στην ομάδα του. Μιλάει πολύ μαζί μας, μας βοηθάει και με κάνει να νιώθω λες και είμαστε καιρό φίλοι».

Ποια είναι τα συναισθήματά σου κάθε φορά που βγαίνεις στη σκηνή και ακούς τόσο όμορφα λόγια από τους κριτές; 

«Το ότι ακούω τόσο ωραία λόγια και τόσο σημαντικές συμβουλές από τόσο καταξιωμένους τραγουδιστές,με τιμά πάρα πολύ και με κάνει δυνατό για τη συνέχεια της πορείας, που θέλω να ακολουθήσω στοn χώρο του τραγουδιού».

Αυτή τη μεγάλη αγάπη του κόσμου την περίμενες; 

«Το ότι ο κόσμος με στηρίζει κάθε φορά και μου δείχνει την αγάπη του με κάνει τόσο χαρούμενο και επίσης με κάνει να θέλω να γίνομαι κάθε φορά και καλύτερος για να παραμείνει αυτή η αγάπη! Στην αρχή δεν περίμενα ποτέ ότι ο κόσμος θα με στήριζε σε τόσο μεγάλο βαθμό. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: