Ρένα Ρίγγα για 5 ΚΛΕΙΔΙΑ:«Είμαστε περήφανοι που απέναντι στο #Survivorgr η σειρά κάνει 18%»


Η σεναριογράφος ,Ρένα Ρίγγα, που φέτος επιμελείται του σεναρίου των 5 ΚΛΕΙΔΙΩΝ ,μιλά στην
espresso για το γεγονός ότι στην Κύπρο,όπου η σειρά δεν κόπηκε όπως συνέβη στην Ελλάδα, τα ΚΛΕΙΔΙΑ σαρώνουν απέναντι στο Survivor...

«Μπήκαμε με πολύ ενθουσιασμό στα γυρίσματα αψηφώντας τις ατελείωτες ώρες δουλειάς. Κι αυτό γιατί δεν έχουμε τελειώσει τα “Πέντε Κλειδιά”, που πήραν παράταση 11 επεισοδίων στην Κύπρο. Είμαστε περήφανοι που απέναντι στον... τυφώνα “Survivor” η σειρά κάνει 18% στη Μεγαλόνησο! Έτσι, όχι μόνο δεν σταματάμε, αλλά συνεχίζουμε με πολλή όρεξη», πρόσθεσε, αναφερόμενη στη σειρά που στην Ελλάδα δεν έτυχε της ίδιας αποδοχής. Κι επειδή ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας συνεχίζουν τη συνεργασία τους στην παραγωγή με τον Κώστα Χριστοφόρου. «Είναι παραγωγός και στα “Πέντε κλειδιά”. Πολύ καλός επαγγελματίας και καλός άνθρωπος. Έχει κι αυτός την απαίτηση για το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως και όλοι μας».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: