40 χρόνια μετά: Ο Πάουελ μιλά για τον Ιησού από τη Ναζαρέτ

Unknown
0

Η μορφή του ηθοποιού με τα μεγάλα γαλάζια μάτια, Ρόμπερτ Πάουελ, έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κοινού με την εικόνα του Θεανθρώπου.


Ο 72χρονος σήμερα πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής μίνι σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» σε σκηνοθεσία Φράνκο Τζεφιρέλι, καλείται να ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο του Ιησού 40 χρόνια μετά, στη νέα τηλεοπτική σειρά του Smithsonian Channel με τίτλο «Ο αληθινός Ιησούς της Ναζαρέτ». Πρόκειται για μια μίνι σειρά που μέσα από τέσσερα επεισόδια θα επιχειρήσει να ρίξει "φως" σε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον Χριστό. Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται την Κυριακή του Πάσχα που εφέτος είναι κοινή για την ορθόδοξη και την καθολική εκκλησία.

Το Wrap παρουσίασε ένα απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο της νέας σειρά, στο οποίο ο Πάουελ παρακολουθεί και σχολιάζει για πρώτη φορά σε τέσσερις δεκαετίες τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». «(Θυμάμαι) δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον κατάλληλο για τον ρόλο του Ιησού. Και ο Φράνκο (Τζεφιρέλι) με είδε στο θέατρο, σηκώθηκε από τη θέση του και είπε "Αυτός είναι ο Ιησούς μου"» λέει για τον σκηνοθέτη της θρυλικής σειράς.

«Διάβασα τα τέσσερα Ευαγγέλια. Διάβασα τα πάντα, ό,τι μπορούσα να βρω, προσπαθώντας να εντοπίσω στοιχεία για το ποιος ήταν ο Ιησούς, σαν άνθρωπος. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, στα Ευαγγέλια αναφέρεται ότι ο Χριστός έκανε αυτό και εκείνο, αλλά πουθενά δεν λένε "με μια σπίθα στα μάτια του", ή "χαμογελώντας, "με ειρωνεία" κ.ά. Δεν γράφουν τίποτα τέτοιο. Αυτό που μπορεί να κάνει κανείς ωστόσο είναι να αφήσει το κοινό να δώσει τη δική του ερμηνεία. Επομένως όσα λιγότερα έκανα εγώ, τόσα περισσότερα είδε ο κόσμος στον Ιησού τους».

H σειρά του Smithsonian Channel ακολουθεί τον 72χρονο ηθοποιό σε ένα ταξίδι στους Αγίους Τόπους, κατά το οποίο ο Πάουελ συνομιλεί με αρχαιολόγους και επιστήμονες σε μια προσπάθεια να διερευνήσει και να ανασυνθέσει την πραγματική ιστορία του Θεανθρώπου που άλλαξε την ιστορία και και ενέπνευσε δισεκατομμύρια πιστών.

news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !