Ο Τζώνη Καλημέρης σπάει τη σιωπή του μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1:«Χάσαμε προγράμματα...»

0

Ο Τζώνη Καλημέρης αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τον ΑΝΤ1 πριν από λίγο διάστημα, και κύρια αιτία της εξόδου του φαίνεται πως είναι η μεγάλη πτώση των ποσοστών τηλεθέασης μετά την έλευση του SURVIVOR.

O ίδιος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά το ''διαζύγιο'' από το κανάλι, και μιλά για όλα.Συγκεκριμένα, μιλώντας στη νέα εφημερίδα, Κυριακάτικη, δηλώνει:

«Μετά το Survivor, ρίχνεις λευκή πετσέτα. Κάναμε φτηνές παραγωγές, η αγορά δεν σήκωνε μια τόσο μεγάλη επένδυση, 7-8 εκ. ευρώ. Είναι βέβαιο ότι στο Τορ 20 της σεζόν θα γράφει Survivor. Θα κινδυνεύσουμε να ξαναβρεθεί η τηλεόραση σε μία φούσκα, αν συνεχιστούν οι τόσο μεγάλες παραγωγές. Ο Τούρκος επενδυτής έφερε τα πάνω κάτω. Χάσαμε προγράμματα που δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε, ήρθε ένας νέος παίκτης με χρήματα που αδιαφορούσε για το κόστος στους άλλους».

Ακόμη, ο ίδιος αναφέρεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου,και δηλώνει πως, «ο ΑΝΤ1 θα είναι πολιτικό βαρόμετρο με τον κορυφαίο άνκορμαν, Νίκο Χατζηνικολάου». Τέλος, σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Αnt1 ,ξεκαθαρίζει: «Θα μείνω ένα τετράμηνο εκτός».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !