«The Matrix»: Ο Keanu Reeves επιστρέφει στον ρόλο του Neo;

Unknown
0

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την πρώτη κυκλοφορία της περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας, σε σενάριο και σκηνοθεσία των Lilly και Lana Wachowski, «The Matrix», σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter, ετοιμάζεται το πρώτο remake.


Η ταινία, που περιγράφει ένα μέλλον στο οποίο ο κόσμος όπως τον ξέρει ο άνθρωπος είναι το «Matrix», μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και συντηρείται από νοήμονες μηχανές προκειμένου να κατευνάσει, υποτάξει και εκμεταλλευτεί τον ανίδεο ανθρώπινο πληθυσμό ως πηγή ενέργειας, έχει επιλεγεί για άλλη μια φορά από τη Warner Bros, παραμένοντας όμως ομιχλώδες το τοπίο σχετικά με το τι ακριβώς αναμένεται και τι έκταση θα έχει η νέα εκδοχή.


Οι Lilly και Lana Wachowski φαίνεται πως δεν είναι αναμεμιγμένες στο νέο σχέδιο, ενώ η σχέση τους με το remake και το κατά πόσο θα συναινέσουν για τη δημιουργία του, μένει να διασαφηνιστεί στο εγγύς μέλλον. Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, το μόνο όνομα που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής είναι αυτό του 30χρονου Michael B. Jordan.

Από σεναριακής άποψης, είναι πιθανό η νέα δημιουργία να αναφέρεται σε μια καινούργια ιστορία για το σύμπαν του «Matrix», και ίσως να βασίζεται στις περιπέτειες του νεαρού Morpheus.

Τέλος, ο πρωταγωνιστής στο «The Matrix», Keanu Reeves, σε πρόσφατη συνέντευξή του εξέφρασε την επιθυμία του να ερμηνεύσει ξανά τον χαρακτήρα του Neo, αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση πως οι Wachowskis θα συμμετέχουν στο εγχείρημα. «Θα πρέπει να το γράψουν και να το σκηνοθετήσουν και στην πορεία βλέπουμε πώς θα κυλήσει η ιστορία. Θα είναι σίγουρα παράξενο, αλλά γιατί όχι;», είχε αναφέρει ο 52χρονος Καναδός ηθοποιός.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !