Ελένη Δαρρά: «Απογοητεύτηκα όταν είδα το Survivor απέξω»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Ελένη Δαρρά σε συνέντευξή της μίλησε για το «Survivor» και την αποχώρησή της.

Παρατήρησες να υπάρχουν κλίκες;
Η αλήθεια είναι πως στο πλαίσιο μιας ομάδας δεν μπορούν όλοι να λειτουργήσουν το ίδιο. Με κάποιον θα ταιριάξεις περισσότερο, με κάποιον λιγότερο. Στην αρχή που δεν γνωριζόμασταν, κάποιοι λειτουργούσαν ως υποομάδα στο πλαίσιο της ομάδας. Όμως, όσο ο αριθμός μειωνόταν και ο χρόνος περνούσε και γνωριζόμασταν περισσότερο, τόσο και λειτουργήσαμε πιο ομαδικά και δεθήκαμε περισσότερο, γιατί περάσαμε πολλή πείνα, πολλή ταλαιπωρία, αποχωρήσεις και συμβούλια. Όλα αυτά τα διαχειριστήκαμε ως ομάδα μετά.
Πώς είδες την υποψηφιότητα του Γιώργου Αγγελόπουλου στους Διάσημους;
 Στενοχωριέμαι προσωπικά, γιατί το γεγονός ότι ο Γιώργος είναι στην άλλη ομάδα οφείλεται στους Μαχητές, που επέλεξαν να τον «δώσουν». Όπως είδαμε και με τον Γουίλι μπορεί και αυτός να μην ενσωματώθηκε ποτέ στην ομάδα και να ήταν εύκολος στόχος, γιατί αθλητικά στέκει πάρα πολύ. Βέβαια, όλα αυτά χωρίς να γνωρίζω το κομμάτι της συμβίωσης, γιατί δεν μείναμε στο νησί ούτε για μία μέρα μαζί, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται στην ομάδα τις υπόλοιπες ώρες.
Πώς ένιωσες όταν είδες το «survivor» απ’ έξω;
Απογοητεύτηκα με την εικόνα μου. Θεωρώ ότι δεν φαίνεται καθόλου το ποια είναι η Ελένη ίσα ίσα βγαίνει μια εικόνα πολύ διαφορετική από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Αν σκεφτείς και το γεγονός ότι δεν τα είχα πάει καλά στο πρώτο αγώνισμα, φαντάσου ότι δεν είδα καν το δεύτερο.
Τα καινούργια επεισόδια τα είδες;
Ναι, τα έχω δει. Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα. Από τη μια μου φαινόταν πολύ παράξενο να τα βλέπω από το σπίτι και να τρώω, από την άλλη όμως συμπονούσα τα παιδιά και την αγωνία τους. Χάρηκα που πήραν την ασυλία έπειτα από πολύ καιρό και θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά τους.
Πώς σκέφτεσαι να εκμεταλλευτείς την αναγνωρισιμότητά σού;
Κατ' αρχάς, δεν έχω καταλάβει ακόμα τη δημοσιότητα που έχουμε αποκτήσει, γιατί έχω πολύ μεγάλη διαφορά από την τηλεόραση και ο κόσμος δεν με γνωρίζει! Εάν μου προκύψει κάτι επαγγελματικά, θα είμαι πολύ ευχαριστημένη -θα το επιδιώξω κιόλας. Εξάλλου θεωρώ ότι η δημοσιότητα θα είναι πρόσκαιρη, ενώ μια καινούργια πόρτα που ίσως ανοιχτεί, μπορεί να είναι και κάτι πιο μόνιμο.
Θα σε ενδιέφερε κάτι τηλεοπτικό;
Είμαι ανοιχτή σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο, αρκεί να μπορώ να το στηρίξω άξια.

Πηγή: 7 Μέρες Tv



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !