Οι Survivor του Ασφαλιστικού...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μια από τις βασικές διαρροές που κάνουν σε «φιλικούς» τους δημοσιογράφους τα αντίπαλα κανάλια για την επιτυχία του «Survivor» είναι ότι η διοίκηση του ΣΚΑΙ έχει υποχρεώσει – λένε, όλους τους εκπομπάρχες του καναλιού – ανεξάρτητα από το αν είναι ενημερωτική ή ψυχαγωγική η εκπομπή, να ασχολούνται και να συζητούν για το παιχνίδι!

Είναι πολύ πιθανόν ο ισχυρισμός τους να μην απέχει από την πραγματικότητα… ωστόσο, γιατί είναι επιλήψιμο κάτι τέτοιο; Επειδή διαφημίζουν το προϊόν τους που σαρώνει; Ή μήπως τα άλλα κανάλια δεν θα έκαναν το ίδιο;

Με άλλα λόγια θίγονται ξαφνικά οι αντίπαλοι του ΣΚΑΙ για λογαριασμό των παρουσιαστών του καναλιού, επειδή – δήθεν, κινδυνεύει να αλλοιωθεί ο ενημερωτικός χαρακτήρας των εκπομπών!

Αγνοώντας όμως για λίγο τη σύγκρουση των τηλεοπτικών σταθμών και μέχρι να φθάσει η στιγμή που θα παρακολουθήσουμε ζωντανή σύνδεση με  τον Άγιο Δομίνικο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη να ανταλλάσσει απόψεις με τον Σάκη Τανιμανίδη… Σημειώνεται ότι τα καλύτερα «σουπεράκια» και οι καλύτερες ατάκες σε ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ για το «Survivor» έχουν καταγραφεί στην «Πρωινή γραμμή» με τους Λυριτζή – Οικονόμου και το μεσημέρι στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους Ντσούνο – Κούτρα!

Ο κορυφαίος τίτλος ήταν στην εκπομπή των πρώτων «Οι Survivor του Ασφαλιστικού»! Ενώ λίγο νωρίτερα συζητώντας για το παιχνίδι αναζητούσαν ποιος είναι ΣΥΡΙΖΑ και ποιος ΝΔ… καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο Πάνος από τους «Μαχητές» που είναι και προτεινόμενος ανήκει στο κυβερνητικό στρατόπεδο!

Αντίστοιχα κορυφαίος τίτλος στην εκπομπή των Ντσούνο και Κούτρα ήταν ο προχθεσινός μετά τον περιβόητο καβγά στο στρατόπεδο των «Διασήμων» που έλεγε «Σύγκρουση στο Survivor για αξιολόγηση και χρέος»!

Τουλάχιστον – αν ευσταθούν οι κατηγορίες των αντίπαλων καναλιών, έχουν χιούμορ στον ΣΚΑΙ και δεν το κάνουν διεκπεραιωτικά (μουσκεύουν τη φανέλα)!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !