Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Πόσα κιλά έχασε στο Survivor;

0

Το Survivor είναι για δυνατούς παίχτες, αφού οι συνθήκες και τα αγωνίσματα δεν είναι εύκολα.



Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε για την συμμετοχή της, τις επιδόσεις της και τα κιλά που έχασε από την αφαγία καθώς οι «Μαχητές» δεν κερδίζουν με μεγάλη ευκολία.

«Τα αγωνίσματα. Είχα ανασφάλειες. Ένιωθα ότι ήμουν η πιο αδύναμη απ' όλους. Είχα χάσει τον εαυτό μου στο παιχνίδι. Ήταν ψυχοφθόρα η ιδέα ότι έπρεπε να πάω να αγωνιστώ με πρόγραμμα. Βέβαια το να κάθεσαι στην καλύβα, όταν δεν υπήρχε αγώνισμα, μπορώ να πω ότι ήταν ακόμα χειρότερο. Ήταν ό,τι πιο βαρετό υπήρχε. Δεν κάναμε τίποτα. Δεν υπήρχαν δυνάμεις.

Ήμασταν τόσο κουρασμένοι, τόσο εξαντλημένοι. Ούτε για μπάνιο δεν θέλαμε να πάμε. ίσως ήθελα λιγάκι τον χρόνο μου. Γιατί στα δύο τελευταία αγωνίσματα κέρδισα. Πιστεύω ότι αν συνέχιζα, θα είχα διαφορετική πορεία στο παιχνίδι. Η αφαγία δεν με επηρέασε ψυχολογικά. Αν υπήρχε πολλή γκρίνια. Γίνονταν αμέτρητες συζητήσεις γύρω από το φαγητό. Ήταν δύσκολο να είσαι σε μια ομάδα στην οποία υπήρχαν άτομα με αρνητική ενέργεια. Ήθελες δεν ήθελες σου τη μετέδιδαν. Κατάφερα όμως να παραμείνω ήρεμη.
Σωματικά, όμως, ήμουν αδύναμη. Υπήρχαν ημέρες που δεν αγωνιζόμουν γιατί δεν με κρατούσαν τα πόδια μου» αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

Πόσα κιλά έχασες; «Πέντε κιλά μέσα σε έναν μήνα περίπου. Είαμι 1,8ο και πλέον ζυγίζω 59 κιλά. Βέβαια από την ώρα που έχω επιστρέψει έχω φάει όσο ποτέ ξανά στη ζωή μου. Από τη μη κλείνει το στομάχι σου, αλλά από την άλλη όταν βλέπεις το φαγητό μπροστά σου δεν μπορείς να το αφήσεις και να μην το φας. Το πιο δύσκολο σημείο του χαρακτήρα μου, όμως, είναι ότι βαριέμαι εύκολα.

Δηλαδή βάζω έναν στόχο και μετά χάνω ξαφνικά το ενδιαφέρον μου. Σε ένα ταξίδι, για παράδειγμα, μπορεί να κλείσω να μείνω κάπου για δύο εβδσμάδες και τελικά επιστρέφω μετά από λίγες ημέρες. ‘Ετσι και στο Survivror. Εγώ είπα στα παιδιά να με ψηφίσουν για να φύγω. Μετά την τρίτη εβδομάδα άρχισα να ξενερώνω με κάποια πράγματα. Είχα και κάποιες ήττες και είχα απογοητευτεί με τον εαυτό μου. Αλλά γενικότερα, να ότι θα άντεχα κι άλλο στο παιχνίδι»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !