Στο σαρωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor, μέγας χορηγός είναι ,ως γνωστόν,η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, WIND.Ωστόσο, πριν το κανάλι κλείσει τη χορηγία αυτή ,είχε απευθυνθεί σε άλλη, που ,όμως, αρνήθηκε!


Λέγεται,λοιπόν, όπως γράφει το enimerosi24.gr, ότι πριν ξεκινήσει το Survivor, αναζητώντας οι υπεύθυνοι χορηγούς για το παιχνίδι, απευθύνθηκαν μεταξύ άλλων και στην εταιρεία, VODAFONE. Η γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας όμως αρνήθηκε την πρόταση χορηγίας, διότι όπως αναφέρθηκε δεν πίστευε το παιχνίδι,θεωρώντας ότι είναι ξεπερασμένο, ότι δεν θα κάνει νούμερα και γενικότερα ότι δεν θα είχε καμία τύχη «απέναντι» από το δοκιμασμένο πρόγραμμα των ανταγωνιστών του στο prime time!

Βέβαια, ατύχησαν στις προβλέψεις τους, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να απευθυνθούν στη WIND, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση χορηγίας και ήδη, όπως έχουμε δει, έχει αναλάβει τα έπαθλα επικοινωνίας,με τους πρώτους κερδισμένους την ομάδα των «Διασήμων» που την περασμένη εβδομάδα είχε την τύχη να δει φωτογραφίες και να διαβάσει μηνύματα αγαπημένων της προσώπων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]