Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει για το SURVIVOR:«Περιμέναμε μόνο ένα 25 με 30%...»


Στην ενημερωτική εκπομπή ,ΤΩΡΑ, του Σκάι ,βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένη η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, που είναι Διευθύντρια Προγράμματος στον σταθμό.

Η Διευθύντρια μίλησε για την επιτυχία του προγράμματος, έπειτα από σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, και αποκάλυψε πως τα 60άρια δεν τα περίμεναν, αλλά το κανάλι περίμενε μέχρι ένα 25 με 30%.  Όπως είπε, δεν είχαν υπολογίσει το κοινό των νέων ,που το αγκάλιασαν καθώς δεν ήξεραν τι εστί SURVIVOR, μια και πρωτοπροβλήθηκε από το Mega πολλά χρόνια πριν.

Μέσα σε άλλα ρωτήθηκε,όμως, και για το επίμαχο ζήτημα του φαγητού των παικτών του SURVIVOR, ζήτημα που πολλοί τηλεθεατές σχολιάζουν. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ,λοιπόν, απάντησε πως πριν από κάθε δοκιμασία , οι παίκτες τρέφονται πολύ σωστά, με φυσικούς χυμούς αλλά και φρούτα. Τα απαραίτητα, δηλαδή, για να υπάρχει ενέργεια.Μάλιστα, έκανε δώρο στην παρουσιάστρια και μια...καρύδα απ' το εξωτικό νησί της Καραΐβικής!

Δες το απόσπασμα: ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: