Ο Ορέστης Τρίκας για το ρόλο του στην ΑΡΕΝΑ του Star

Στη μικρή οθόνη επιστρέφει ο ηθοποιός στις αρχές Απριλίου υποδυόμενος ένα ευαίσθητο αγόρι που ασχολείται με τη μουσική. Εχει πολλά όνειρα για το τραγούδι, όμως η οικονομική κρίση στενεύει τους ορίζοντες του. Έτσι, εργάζεται παράλληλα ως νοσηλευτής σε μεγάλη κλινική, ενώ συγκατοικεί με τον Γιώργο, έναν καλό του φίλο, που και εκείνος ασχολείται παθιασμένα με τη μουσική. Τον συγκάτοικο του θα ενσαρκώσει ο γιος του Δημήτρη Αρβανίτη, Γιώργος.

«Έχουμε αρχίσει εδώ και δύο μήνες τα γυρίσματα της παραγωγής και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει γράψει πάνω από δεκαπέντε ιστορίες που αφορούν τους νέους, τον έρωτα, τη μουσική βιομηχανία, τη ματαιοδοξία των καλλιτεχνών, τα προσωπικά μυστικά, τις φιλίες, τους οικογενειακούς δεσμούς και την εκδίκηση» λέει ο Ορέστης στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Αυτή η σειρά με γυρίζει στις παλιές καλές ημέρες της ελληνικής μυθοπλασίας , γι' αυτό θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Για τις ανάγκες του σίριαλ κάνω μαθήματα τραγουδιού με τη Μυρσίνη Δόξα και βλέπω καθημερινά πως βελτιώνομαι. Δόξα τω θεώ, είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος για μένα, αφού και στο θέατρο συνεχίζουμε με την παράσταση "Δώδεκα ένορκοι", η οποία θα παιχτεί και για τέταρτη χρονιά, λόγω της μεγάλης επιτυχίας της. Επίσης, συμμετέχω και στην παιδική παράσταση «Μόνο αν το πιστέψεις» στο θέατρο Αλίκη, με τη φανταστική Ελένη Καστανή».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: