Ηρώ Κλείτου: Προβλέπει τον νικητή του RISING STAR....


Η Ηρώ Κλείτου σε συνέντευξή της μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Rising Star»;Πώς νιώθεις μετά την αποχώρηση σου από το «Rising Star»;

Είμαι πολύ χαρούμενη για ό,τι πέτυχα μέχρι στιγμής. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, που μου έδειξε τι γίνεται και πίσω από τις κάμερες και πόση δουλειά χρειάζεται για να στηθεί ένα τέτοιο σόου και είμαι πολύ ευγνώμων.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στην πορεία σού στο «Rising»;

Με δυσκόλεψε το ότι είχα υποχρεώσεις στην Κύπρο με τους μαθητές μου και έπρεπε να επιστρέφω όσο μπορώ για να αναπληρώνω τα μαθήματα.

Τι θα σου λείψει περισσότερο από το «Rising Star»;

Θα μου λείψουν όλοι οι συμπαίκτες μου, γιατί έχουμε και ένα σημαντικό κοινό, τη μουσική που μας ενώνει. Επίσης, οι άνθρωποι πίσω από την κάμερα, όπως ο Γιώργος και η κυρία Μαίρη που μου έφτιαχναν τα μαλλιά μου, ο Ιπποκράτης από την παραγωγή, ο οποίος πάντα μου έδινε συμβουλές, αλλά και η κυρία Χαλκίτη, η οποία ήταν και εκείνη δίπλα μου και με βοηθούσε πάρα πολύ.

Για σένα ποιος θα είναι ο νικητής του σόου;

Για εμένα όλοι είναι νικητές. Ακόμα και όσοι έχουν αποχωρήσει έχουν ταλέντο και μεγάλη αξία. Μου άρεσε πολύ η Περσεφόνη και η Ίνγκα που έβγαζε τρομερό συναίσθημα την ώρα που τραγουδούσε... Τι να πω, δεν ξέρω, είναι όλοι φοβεροί και σίγουρα νικητές.

Πηγή: 7 Μέρες TV


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: