Κώστας Μακεδόνας: «Το RISING STAR ήταν μια αξιοπρεπέστατη πρόταση»


Ο Κώστας Μακεδόνας κάθε Κυριακή βρίσκεται στο σόου του ANT1 ,Rising Star, προσπαθώντας ,μαζί με τους υπόλοιπους κριτές, να βρει το πρώτο Rising Star της Ελλάδας. Ο καλλιτέχνης μιλά τόσο για το σόου καθ' αυτό όσο και για την πρόταση του ΑΝΤ1...

Μετά από πολλές προτάσεις για να συμμετέχετε σε talent show, φέτος είπατε το «ναι» στο Rising Star. Πώς είναι αυτή η τηλεοπτική σας εμπειρία; 

Περνάμε πολύ ευχάριστα στο Rising Star. Έχουμε την τύχη να έχουμε πολύ καλούς τραγουδιστές και αυτό είναι σημαντικό. Αυτός ήταν ίσως και ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας, φοβόμουν μήπως στο σόου δεν θα έχουμε καλούς τραγουδιστές. Τότε θα υπήρχε μια μεγάλη αμηχανία, θα ένιωθα άβολα και δεν θα ήξερα τι να πω. Ευτυχώς δεν συνέβη αυτό και έχουμε πάρα πολύ καλές φωνές. Εύχομαι όλοι να βρουν τον δρόμο τους,δηλώνει στο seleo. 

Γιατί δεχθήκατε να συμμετέχετε στο παιχνίδι ; 

Γιατί να μην δεχθώ; Δεν υπήρχε λόγος να μην δεχθώ, ήταν μια αξιοπρεπέστατη πρόταση. Εδώ και χρόνια δεχόμουν προτάσεις, αλλά δεν μπορούσα να συμμετέχω λόγω υποχρεώσεων. Φέτος που είδα ότι κάποια στιγμή τα πράγματα είναι πιο βολικά, είπα να το κάνω. Πολλοί ήταν οι φίλοι μου που έλεγαν να πάω και ότι θέλουν να με δουν στη θέση αυτή. Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ και πολύ τηλεόραση γιατί δεν έχω χρόνο. Έτσι ,δεν ήξερα πολλά, και στις πρώτες εκπομπές ήμουν «ψαρωμένος» και δεν ήξερα πώς να συμπεριφερθώ, γιατί δεν είχα δει παρόμοια σόου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: