Αποκαλυπτικό: Νέο τουρκικό στο MEGA...

0
Μετά από πάρα πολύ καιρό, το MEGA θα προβάλει σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM μια νέα σειρά. Φυσικά μιλάμε για μια τούρκικη παράγωγη που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Πληροφορίες μας θέλουν το MEGA να το βγάζει τέλος Μαρτίου.
Η Feride είναι μία ιδεαλίστρια νέα γυναίκα που εργάζεται σε ένα ορφανοτροφείο. Καθημερινά κάνει ότι μπορεί για να βοηθά τα κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί και κυρίως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να τις βοηθήσει να αποκτήσουν αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση.
Μια μέρα στο ορφανοτροφείο έρχεται η Eylül, ένα νεαρό κορίτσι το οποίο κακοποιούσε καθημερινά ο πατριός της και η μητέρα της επέλεξε να την διώξει από το σπίτι.
Την ίδια περίοδο η Feride βιώνει την προδοσία του αρραβωνιαστικού της, με τον οποίο τελικά χωρίζουν και αναγκάζεται να μετακομίσει.
Τόσο η Feride και η Eylül καλούνται να γιατρέψουν τα τραύματα στις καρδιές τους και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους. Η Feride πρέπει να αποφασίσει αν θα δώσει μία ευκαιρία στον Toprak, το νέο της γείτονα και η Eylül να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την υπεροψία και την απόρριψη των νέων της υψηλής κοινωνίας με τους οποίους αναγκάζεται ξαφνικά να συναναστρέφεται καθημερινά.
Πρωταγωνιστούν: Ipek Karapinar (Φεριντέ), Biran Damla Yilmaz (Εϊλούλ), Ozgur Cevik (Τοπράκ), Gokce Akyildiz (Σονγκούλ), Hazar Motan (Τζεμρέ), Cagla Irmak (Καντέρ), Aleyna Solaker (Μεράλ), Mehmet Aykac (Σερκάν), Veda Yurtsever (Ναζάν)
Σκηνοθεσία: Serkan Birinci
Σενάριο: Gül Abus Semerci, Yelda Eroğlu

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !