Το Daddy Cool έτρεξε στον Μαραθώνιο!

Unknown
0

Σήμερα, Κυριακή 5 Μαρτίου, διεξήχθη ο 4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου, μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες διοργανώσεις στη χώρα μας με τη συμμετοχή δρομέων και βαδιστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Από τον Μαραθώνιο, που σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών, δε θα μπορούσε να λείπει η ενθουσιώδης ομάδα του Daddy Cool, που φόρεσε τις φανέλες της και έτρεξε μέχρι τον τερματισμό!

            Ο Νίκος Πουρσανίδης και ο Χάρης Μάρκου με την Τίνα Καμπίτση

Το Daddy Cool είναι μια σειρά που όχι μόνο φέρνει το χαμόγελο στους τηλεθεατές, αλλά έχει κοινωνικές ευαισθησίες και προβάλλει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που ξεκινά από τις διατροφικές συνήθειες και περιλαμβάνει τον αθλητισμό και την άσκηση ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.

Για τον «Μάξιμο» και τον γιο του, ο αθλητισμός, και πιο συγκεκριμένα το μπάσκετ, «τονώνει και εκτονώνει», ενώ ο «Κωστής» δεν πάει πουθενά χωρίς το αγαπημένο του skate. Το πρόχειρο φαγητό δεν θεωρείται σωστή επιλογή και στο σπίτι υπάρχουν πάντα υγιεινά σνακ, με έμφαση στο καλό και γεμάτο ενέργεια πρωινό. Δεν είναι λίγες οι φορές που ζηλέψαμε τα superfoods του «Θαλή», τις δροσερές σαλάτες και τελικά εντάξαμε στη διατροφή μας την κινόα, μαθαίνοντας πόσο σημαντική είναι για τον οργανισμό.

Έτσι, ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Χάρης Μάρκου και η σεναριογράφος της σειράς, Τίνα Καμπίτση, βρέθηκαν στο Ναύπλιο για τον 4ο Μαραθώνιο, δίνοντας έμπρακτα το μήνυμά τους για τη σπουδαιότητα της άθλησης. Ταυτόχρονα, με τη συμμετοχή και την παρουσία τους στη διοργάνωση, έδωσαν τη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ".


Την εκκίνηση του Μαραθωνίου έδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο ,τον βουλευτή Αργολίδος Γιάννη Ανδριανό ,τον αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Αναστάσιο Χειβιδόπουλο και το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Μπόλα.

               Χάρης Μάρκου, Τίνα Καμπίτση και ο Νίκος Πουρσανίδης με την Talent Agent και σύζυγό                      του, Κατερίνα Παπαδοπούλου

         Τίνα Καμπίτση, Χάρης Μάρκου, Ηλίας Πουρσανίδης, Νίκος Πουρσανίδης

Ο Ηλίας Πουρσανίδης, αδελφός του Νίκου Πουρσανίδη, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής, ήταν συνδιοργανωτής στον Μαραθώνιο και υπεύθυνος της φιλοξενίας.




Το προηγούμενο βράδυ στην πλατεία Καποδίστρια πραγματοποιήθηκε συναυλία με τους ONIRAMA, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Συλλόγο Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !