Τι ετοιμάζει για αυτή την εβδομάδα το CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;

0

Νέα & αγαπημένα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! Η Ελένη Ψυχούλη για 7η χρονιά συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού.
 Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή ,στις 16.40 ,στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δευτέρα ,13 Μαρτίου, στο Σεφ στον αέρα, η Ελένη παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου μάς φτιάχνει απλές και μαγικές συνταγές! Καροτόσουπα με μανταρίνι, σολομό με τζίντζερ, κολοκυθάκια & noodles και ρολάκια τοστ στο φούρνο με φρέσκο τυρί με μυρωδικά & μαϊντανό.

Τρίτη, 14 Μαρτίου, η Ελένη παρέα με τη Θέμιδα Καρδιόλακα μαγειρεύει muffins ρυζιού με γαλοπούλα, κοτόπουλο πανέ με πουρέ καρότου & ντιπ μουστάρδας και πανεύκολα ταρτάκια λεμονιού.

Τετάρτη, 15 Μαρτίου, η Ελένη υποδέχεται τον Chef ,Χρήστο Ξάνθο. Δοκιμάστε τη σούπα γλυκοπατάτα με σκληρό τυρί Δανίας & κρουτόν, τη σαλάτα του Καίσαρα με κοτομπουκιές και την πατατοσαλάτα με χταπόδι μαριναρισμένο σε κρέμα βαλσαμικού σύκο!

Πέμπτη, 16 Μαρτίου, η Ελένη γλυκοθεραπεύεται παρέα με τον ζαχαροπλάστη ,Λάμπη Μπαξεβάνο,και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου. Δοκιμάστε τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά, τα σιροπιαστά τρίγωνα με καρύδι & ανθόνερο και τα καλαμάκια κοτόπουλου με μαγιονέζα, κάρυ & φρέσκο τυρί κρέμα.

Παρασκευή, 17 Μαρτίου, η Ελένη παρέα με τον Chef ,Γιάννη Παρίκο, μας μαγειρεύει: μπακαλιάρο σε κρούστα ψωμιού με αρωματικά χόρτα & σάλτσα φινόκιο, λαζανάκι με χωριάτικο λουκάνικο, μανιτάρια & σπανάκι και brownie με καραμελωμένο ποπ κορν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !