«Είναι ωραίος ο τρόπος που γίνονται τα γυρίσματα στους ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,απλώς υπάρχει...»


Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Οι συμμαθητές», η οποία προβάλλεται καθημερινά και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και την τρίτη σεζόν προβολής της.

Ο γοητευτικός ηθοποιός ,Αλέξανδρος Πέρρος,κρατά τον ρόλο του Αλέξανδρου, ο οποίος διατηρεί σχέση με τη Γκέλυ (Πηνελόπη Πλάκα) στη σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου.

Μιλώντας στην εφημερίδα, espresso, αναφέρθηκε κυρίως στα παρασκήνια του σίριαλ...
«Είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον, από τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες μέχρι τους τεχνικούς», λέει και συνεχίζει: «Είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που γίνονται τα γυρίσματα και περνάμε και πολύ καλά, απλώς μια καθημερινή σειρά με τρία συνεργεία έχει έντονους ρυθμούς, και, όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει πίεση».

Απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, ο Αλέξανδρος έχει κάνει αρκετές θεατρικές δουλειές, αλλά συνειδητά απείχε από την τηλεόραση.«Δοκίμασα να κάνω τηλεόραση ύστερα από μία δεκαετία στο θέατρο, γιατί ήθελα πρώτα να καταλάβω τι θα πει ηθοποιός. Να “ψηθώ” στο σανίδι! Το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός, εκεί “ψήνεσαι” και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις και πώς να πειραματιστείς. Δεν έχει καμιά σχέση με την τηλεόραση, που ξαναγυρίζεις τη σκηνή».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: