Τι μας μαθαίνει σήμερα ο Βαγγέλης Δρίσκας;

0

«MASTERCLASS» με τον Βαγγέλη Δρίσκα,σήμερα , στις 15.15 ,στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί!


O Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει τους τρόπους να ετοιμάζουμε γρήγορα και εύκολα ξεχωριστά πιάτα με λίγα υλικά. Η εκπομπή ξεκινάει με μπρόκολο ογκρατέν με τυριά, μία παραλλαγή του σουφλέ με δυνατή γεύση.

Ακολουθεί το χοιρινό ψαρονέφρι με πάπρικα και κρέμα και ένα λαχταριστό σάντουιτς στον φούρνο με καπνιστό φιλέτο κοτόπουλου.

Στην ώρα του γλυκού ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς ετοιμάζει δύο πανεύκολα και εντυπωσιακά γλυκά. Εκμέκ κανταΐφι με κρέμα από καραμελωμένο γάλα και το πιο εύκολο σεμιφρέντο με κρέμα και μπισκότα.

Και αυτή τη χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και συνταγές για μία ζωή. Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας ,μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !