Έρχονται οι ανακοινώσεις για το ραδιόφωνο του Μάρη;


Ίσως σε λίγες μέρες να γίνουν ανακοινώσεις σχετικά µε το νέο ενηµερωτικό ραδιόφωνο που ετοιµάζει ο ∆ηµήτρης Μάρης, την ευθύνη του οποίου θα έχει ο δηµοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής του ραδιοσταθµού, «Στο Κόκκινο».


Όπως µαθαίνουµε, ο Κώστας Αρβανίτης έχει ήδη συµφωνήσει µε µια σειρά παραγωγών, ενώ το Μέγαρο Μαξίµου αδηµονεί να αρχίσει η λειτουργία του σταθµού, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα είναι φιλοκυβερνητικός µεν, αλλά όχι κοµµατικός, όπως το «Κόκκινο». Προς το παρόν, τα ονόµατα των δηµοσιογράφων που θα συµµετέχουν στο εγχείρηµα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά η φιλοδοξία είναι ο σταθµός να καλύψει ένα κενό που η ιδιοκτησία του θεωρεί ότι υπάρχει στον χώρο της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς. Η πολιτική του «γραµµή» θα είναι αυτή της κριτικής στήριξης στον κ. Τσίπρα, ενώ θα στηριχθεί αρκετά και στο δυναµικό που εργάζεται ήδη στα διαδικτυακά µέσα του Οµίλου Μάρη, τα οποία είναι αρκετά και ανεπτυγµένα, τα περισσότερα, εδώ και πολλά χρόνια.

Ήδη έχουν γίνει οι συζητήσεις και για τη χρηµατοδότησή του από την αγορά και έχουν γίνει κρούσεις σε εταιρείες του ιδιωτικού, αλλά και του δηµόσιου τοµέα για διαφήµιση. Ειδικά ο τελευταίος, ο οποίος σε µικρότερο ή µεγαλύτερο βαθµό ελέγχεται από την κυβέρνηση, θεωρείται βέβαιο ότι θα ενισχύσει οικονοµικά το εγχείρηµα.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: