Κώστας Αποστολάκης: «Στεναχωρήθηκα πολύ με την απώλεια της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη»

0
Σε συνέντευξη που πσραχώρησε στην Αγορά ο Κώστας Αποστολάκης, μιλάει μεταξύ άλλων για την απώλεια της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη πριν από μερικές μέρες.


Στη σειρά του Αlpha «Έλα στη θέση μου», υποδύεσαι τον Διάκο, έναν φιλοχρήματο δικηγόρο. Πώς είναι η σχέση σου με το χρήμα; 

Χάλια! Είμαι ο χειρότερος διαχειριστής που θα μπορούσες να βρεις. Πρέπει να το μάθω αυτό γιατί και παιδί μεγαλώνω και ζούμε σε δύσκολες εποχές. Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ γιατί ένα παιδί έχει και αρκετά έξοδα και πληρώνω και εφορεία στη δουλειά μου και πρέπει να μάθω οπωσδήποτε να αποταμιεύω. Ξέρεις όμως έκανα πολύ καλά τον ρόλο, γιατί όταν κάτι είναι αντίθετο προς εμάς, το κάνουμε καλύτερα γιατί το βλέπουμε απέναντί μας. Ας μην ξεχνάμε τον αείμνηστο Σπύρο Καλογήρου που έκανε στον κινηματογράφο τους κακούς ανθρώπους και τα λαμόγια ενώ ήταν ψυχούλα. Στεναχωρήθηκα πολύ με την απώλεια της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη, γιατί τους γνώριζα και τους δύο. Ήταν πενήντα χρόνια αγαπημένοι άνθρωποι. Η σχέση τους ήταν σχέση ζωής και αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !