Νέα στοιχεία φωτιά για το τραγικό τροχαίο στην Εθνική.

0
Τα στοιχεία που υπάρχουν πλέον στα χέρια των ειδικών της τροχαίας είναι συγκεκριμένα. Τα πλάνα από τις κάμερες στη μοιραία διαδρομή δίνουν πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από το μοιραίο τροχαίο στο 83ο χιλιόμετρο.


Πολλές είναι όμως και οι απαντήσεις που δίνουν τα στοιχεία από το σημείο της τραγωδίας. Τα στοιχεία από τις κάμερες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Porsche είχε αναπτύξει για μεγάλο διάστημα μεγάλη ταχύτητα.

Την ίδια ώρα τα πλάνα “δένουν” με ευρήματα λίγο πριν την είσοδο του πάρκινγκ στο 83ο χιλιόμετρο. Η περίεργη σκιά που φαίνεται κάποια στιγμή κάτω από το αυτοκίνητο του Γιώργου Βακάκη περίπου 120 μέτρα πριν την είσοδο του πάρκινγκ και ελάχιστα πριν το αυτοκίνητο αρχίσει να “φεύγει” δεξιά μοιάζει να “δένει” με κομμάτια από λάστιχο, τμήμα του πίσω προφυλακτήρα και σημάδια στο οδόστρωμα.

Όλα μαζί τα στοιχεία αυτά οδηγούν σε ένα πρώτο σχετικά ασφαλές συμπέρασμα. Ότι δηλαδή υπήρξε πρόβλημα με το πίσω δεξιό λάστιχο της Porsche. Το αποτέλεσμα ήταν το λάστιχο να “σκάσει” να χάσει μεγάλα κομμάτια με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακουμπήσει με τη ζάντα στο οδόστρωμα. Αυτό οδήγησε και στην απώλεια κομματιού του πίσω προφυλακτήρα.
Είναι η ίδια στιγμή που ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτο προς την είσοδο του πάρκινγκ.

Οι ειδικοί έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία, τώρα θα υπάρξουν καταθέσεις όλων όσοι εμπλέκονται με τη συντήρηση του οχήματος, από τον ιδιοκτήτη ως τους τεχνικούς για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το όχημα καθώς τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι ο συνδυασμός μεγάλης ταχύτητας και κακής συντήρησης, τουλάχιστον ως προς το σκέλος των ελαστικών, ήταν αυτός που οδήγησε στο μοιραίο.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !