Ποιο πρακτορείο αναλαμβάνει τη διανομή της «Ελευθερίας του Τύπου»;

0

Στις 19 Μαρτίου θα...κρεμαστεί για 1η φορά στα περίπτερα η νέα, καθημερινή εφημερίδα,Ελευθερία Του Τύπου, που φέρει την υπογραφή του Χρήστου Μουλίνου και ανήκει στον Γιάννη Κουρτάκη.

Ποιο πρακτορείο ,όμως, ανέλαβε τη διανομή της στα σημεία πώλησης; Το Άργος Α.Ε. ,λοιπόν, θα διανέμει το νέο αυτό φύλλο, που απαρτίζεται από πολύ δυνατά ονόματα.

Ανακοίνωση ΑΡΓΟΣ Α.Ε.:
Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Άργος Α.Ε., τη νέα εκδοτική πρωτοβουλία, «Ελευθερία του Τύπου». Από αυτή την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, και κάθε μέρα, η εφημερίδα θα βρίσκεται από το πανελλαδικό Δίκτυο Διανομής μας, «γρήγορα και παντού», σε όλα τα Σημεία Πώλησης Τύπου της χώρας.

«Μέχρι την αρχή κάθε είδησης και μέχρι το τέλος της ιστορίας», πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, διεθνή θέματα, θα γεμίζουν τις σελίδες του νέου εντύπου που φιλοδοξεί -μέσα από τις υπογραφές του έμπειρου δημοσιογραφικού δυναμικού- να δώσει ισχυρό στίγμα στο χώρο της ενημέρωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της εφημερίδας, «Ελευθερία του Τύπου» ,για την εμπιστοσύνη τους και ευχόμαστε καλές πωλήσεις!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !