Τάνια Τρύπη: «Τρέχω τον απόλυτο... µαραθώνιο! Κάνω πράγµατα που αγαπώ....ι»


Η Τάνια Τρύπη αυτόν τον καιρό ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή ενώ δουλεύει σκληρά σε αρκετά ακόμα πρότζεκτ, χωρίς όμως, όπως λέει, να παραπονιέται καθόλου...


Σε βρίσκω να τρέχεις «µαραθώνιο», Τάνια!

Τον απόλυτο... µαραθώνιο! Κάνω πράγµατα που αγαπώ και µε εκφράζουν, γι’ αυτό και δεν παραπονιέµαι, κυρίως δε που ζούµε σε τόσο δύσκολους και άγριους καιρούς... Το τοπίο είναι εφιαλτικό γύρω και ευτυχώς µε έχουν εµπιστευτεί άνθρωποι που εκτιµώ, βάζοντάς µε να υπηρετώ διάφορα αλλά και διαφορετικά κόνσεπτ. Χαίροµαι ιδιαίτερα το «πάντρεµά» µου µε τις Έλντα Πανοπούλου και Ελένη Πέτα στο «Ρυθµός Stage», γύρισα µε χαρά στην τηλεόραση κάνοντας γυρίσµατα για την καθηµερινή σειρά του ∆ηµήτρη Αρβανίτη «Αρένα» και είµαι ευτυχής που ετοιµάζοµαι για την πρεµιέρα του έργου «Το φως του γκαζιού» που θα ανέβει στο «Βεάκη» και θα περιοδεύσει στην Ελλάδα.

Να ξεκινήσουµε από το «Φως του γκαζιού», λοιπόν.

Πρόκειται για ένα κλασικό αστυνοµικό θρίλερ του Πάτρικ Χάµιλτον, που εκτυλίσσεται στο σκοτεινό Λονδίνο του 1890. Κάθε βράδυ, όταν ο Τζακ πηγαίνει στην πόλη, η γυναίκα του, η Μπέλλα, που παίζω εγώ, µένει µόνη στο σπίτι και προσπαθεί να εξηγήσει τη µυστηριώδη εξαφάνιση αντικειµένων, τα βήµατα που ακούγονται στον επάνω όροφο που είναι άδειος, αλλά και τις αυξοµειώσεις που έχει το φως του γκαζιού. Μήπως έχει αρχίσει να τρελαίνεται; Η απειλή βρίσκεται στη φαντασία της ή αυτό το σπίτι όντως στοιχειώνεται από σκοτεινά µυστικά; Η απάντηση θα δοθεί από σκηνής φυσικά... Ο Αλέξανδρος Κοέν υπογράφει µε δεινότητα τη διασκευή και τη σκηνοθεσία και έχω τη χαρά να παίζω δίπλα στον εξαίρετο Στέφανο Κυριακίδη, τον υπέροχο Παναγιώτη Πετράκη, την έµπειρη Μελίνα Βαµβακά και τη νεότατη Αλίκη Μποµποτά. Πρόκειται για µία φιλόδοξη παραγωγή των επιχειρήσεων Λεµπέση, µε τις οποίες µετρώ αρκετές υπέροχες δουλειές.

Πηγή: Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: