Τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη φιλοξενεί ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, στην εκπομπή DOT. που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 4.30 από το κανάλι Mega One της Κύπρου.

Για τη σειρά με τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη:
Όταν κάναμε τη σειρά για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη έγινε ένας πανικός για ανεξήγητους λόγους. Για τους δημοσιογράφους ήταν το καλύτερο δώρο για να έχουν να παίζουν. Ήθελε προσοχή το επόμενο βήμα αλλά το διαχειρίστηκα αρκετά καλά. Εκείνη την περίοδο γράφονταν διάφορα τα οποία μας έδειχναν στο γύρισμα. Και σκληρά πράγματα, ειδικά για την Κατερίνα. Θυμάμαι που έγραφαν ότι αυτοί οι δύο δεν πρέπει να ξαναδουλέψουν ποτέ, είναι άχρηστοι.

Για την (άγνωστη) σχέση του με τη Νατάσσα Μποφίλιου:
Με τη Νατάσσα ήμασταν ένα χρόνο και κάτι. Βγήκε προς τα έξω όταν ήμασταν προς το τέλος της σχέσης μας. Εννοείται πως χαίρομαι με την επιτυχία της Νατάσσας. Τη γνώρισα μία περίοδο που μόλις είχε κάνει τον πρώτο της δίσκο και τώρα έχει πάρει μία θέση που της αξίζει. Δούλεψε πάρα πολύ και αυτό φαίνεται με τα χρόνια. Έχει αυτό το άστρο. Αυτό που είχα διακρίνει όταν τη γνώρισα που ήταν πιο πιτσιρίκα. Νομίζω ότι η Νατάσσα εξελίχθηκε και είναι λίγο φυσιολογικό. Γιατί αλλιώς είναι να είσαι στα 26, 27 που τη γνώρισα εγώ. Τώρα έχει ωριμάσει, έχει γίνει μία γυναίκα. Δεν έχουμε επαφές σήμερα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: