Τάνια Τρύπη: Μια ζωή µε θυµάµαι να δίνω µάχες....


Η Τάνια Τρύπη υπήρξε ή είναι μοιραία γυναίκα; Γυναίκα-αράχνη; Η ίδια απαντά με εξομολογητική διάθεση σε όλα, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό της χαρακτήρα...


Είσαι, κατά γενική οµολογία, από τις λίγες ηθοποιούς που µπορούν να υπηρετήσουν µε συνέπεια το µιούζικαλ και έχεις λάµψει κατά καιρούς στο είδος, αλλά δεν σε βλέπουµε στα τωρινά ανεβάσµατα. Σε πληγώνει αυτό;

∆εν µε πληγώνει τίποτα πια (σ.σ.: γελάει)! Μα τι να κάνω; Να τους κυνηγήσω και να τους πω «εδώ είµαι»; Έχω δώσει τις εξετάσεις µου, µε ξέρουν καλά. Να σταθώ στο γιατί δεν είµαι στις επιλογές τους; Ή να γκρινιάξω για αυτό; Όχι! Ας πορεύονται µε τις επιλογές τους και θα προχωράω εγώ µπροστά µε άλλα πράγµατα...

«Γιατί να παίζουν τραγουδιστές στο θέατρο;» είναι η γνωστή καραµέλα. Εσύ τι λες για αυτό;

«Και γιατί να τραγουδούν τόσοι ηθοποιοί;», θα αντιτάξουν µε το δίκιο τους. ∆εν έχω τέτοια κολλήµατα. Αν κάποιοι τραγουδιστές µπορούν να υπηρετήσουν το µιούζικαλ, ας το κάνουν. ∆εν µου αρέσουν τα στεγανά και οι απαγορεύσεις. Αξίζεις; Ας βγεις στη σκηνή. Εκείνη σε αγκαλιάζει ή σε πετάει!

Επιστρέφεις και στην τηλεόραση µε τη σειρά του ∆ηµήτρη Αρβανίτη που λέγεται «Αρένα»...

Επιστρέφω στην τηλεόραση, κάνοντας για πρώτη φορά καθηµερινό. Με έπεισε ο άξιος ∆ηµήτρης Αρβανίτης και βούτηξα στα βαθιά.

Μία µοιραία γυναίκα υποδύεσαι εκεί, λένε...

Μοιραία, αινιγµατική και µυστηριώδη! Για αυτό δεν µπορώ να σου αποκαλύψω στοιχεία για εκείνη. Την προσεγγίζω µε ενδιαφέρον και εκπλήσσοµαι και εγώ από τους άσους που κρύβει στο µανίκι της και θα βγαίνουν σιγά-σιγά. Η Τζέιν -έτσι λέγεται- έρχεται από την Αµερική µε πολλά σκοτεινά µυστικά, για να διεκδικήσει πίσω τον πρώην άντρα της που άφησε πριν από χρόνια µε το παιδί τους.

Για γυναίκα-αράχνη µού µίλησαν... Ισχύει;

Ναι, είναι γυναίκα-αράχνη η Τζέιν...

Το «µοιραία γυναίκα» το έχεις πάντως.

Εσύ που µε ξέρεις τόσα χρόνια θεωρείς ότι είµαι µοιραία γυναίκα; Πες σοβαρά!

Ε, ναι λοιπόν. Υπήρξες και µοιραία, Τάνια!

Για να µη σου πω ότι υπάρχω ακόµα!

Γυναίκα-αράχνη υπήρξες;

Γυναίκα-αράχνη ποτέ! ∆εν το επιδίωξα...

Προτιµάς το «µια ελεύθερη γυναίκα»;

Ε, ναι. Θέλω την ελευθερία, την αυτονοµία µου, ακόµα και όταν είµαι σε σχέση. ∆εν µπορώ αλλιώς - πνίγοµαι. ∆εν το αντέχω.

«∆υναµική» είναι ένα άλλο επίθετο που επίσης σου ταιριάζει.

Μια ζωή δυναµική. Πάλεψα για τη δουλειά και για τη ζωή, µεγάλωσα τα κορίτσια µου, τη Μαρίνα και την Τζένη, που είναι κοτζάµ κοπέλες πια... Μια ζωή µε θυµάµαι να δίνω µάχες και να προσπαθώ για το καλύτερο.

Πηγή: Real


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: