Συγκλονιστικές στιγμές στο ΠΑΚΕΤΟ-Τον έβαλαν στο ψυχιατρείο με το πρόσχημα ότι...


Απόψε ,στις 21.50, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάς περιμένει να ανοίξουμε μαζί πακέτα που κρύβουν συγκινητικές ιστορίες ζωής...


Το πρώτο πακέτο το στέλνει η 42χρονη Λίτσα. Με τον τρόπο αυτό θέλει να ζητήσει συγγνώμη από έναν άνθρωπο που είναι κοντά της, από την ημέρα που γεννήθηκε. Η αντοχή της έχει δοκιμαστεί πολύ τον τελευταίο καιρό, αφού μέσα σε πέντε χρόνια διαλύθηκε ο γάμος της, πέρασε από δικαστικές διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της, έμεινε χωρίς χρήματα και έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα. Για πρώτη φορά, βρίσκει το θάρρος να του πει όλα όσα αισθάνεται για εκείνον.


Η δεύτερη ιστορία είναι από εκείνες που μόνο στο «Πάμε πακέτο» ακούς. Αποστολέας ο Ντάνιελ, 58 ετών σήμερα, ο οποίος έρχεται από την Όμαχα της Νεμπράσκα για να βρει τη βιολογική του μητέρα. Τα παιδικά του χρόνια ήταν μια κόλαση. Μέχρι τα επτά του χρόνια, ήταν σε ίδρυμα στην Αθήνα και έπειτα υιοθετήθηκε και έφυγε για Αμερική. Οι αναμνήσεις από τους θετούς του γονείς ήταν πολύ άσχημες, με αμέτρητες τιμωρίες και σωματική βία. Και τι δεν έζησε σαν παιδί. Μέχρι που τον έβαλαν για δύο χρόνια σε ψυχιατρική κλινική, με το πρόσχημα ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ απλώς δεν του είχε μάθει κανείς να μιλάει Αγγλικά. Μετά από χρόνια αναζητήσεων, έρχεται στην Ελλάδα με την προσδοκία να βρει τις ρίζες του και να συναντήσει επιτέλους τη βιολογική του μητέρα. Από την άλλη μεριά, η γυναίκα αυτή είναι σήμερα 86 ετών και έχει πίσω της μια ζωή γεμάτη δυσκολίες, αφού από τα έξι της χρόνια είναι ανάπηρη. Έρχεται στην εκπομπή με την ελπίδα να αγκαλιάσει το μοναδικό παιδί που έφερε στον κόσμο και δεν μπόρεσε να μεγαλώσει. Τα λόγια είναι περιττά, όταν οι δυο αυτοί άνθρωποι συναντιούνται και επιτέλους λυτρώνονται.

Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης… 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: