Άλλα δύο ονόματα στην «Ελευθερία του Τύπου»...


Σχεδόν έτοιμη να βγει στα περίπτερα είναι η νέα, ημερήσια εφημερίδα, Ελευθερία του Τύπου, που ανήκει στον Γιάννη Κουρτάκη. Το νέο αυτό φύλλο, που έχει συγκεντρώσει πολύ δυνατά ονόματα, απέκτησε ,στο...παρά 5, άλλα δύο, που εντάχθηκαν στον αθλητικό τομέα.

Ο Γιώργος Χελάκης,λοιπόν, ο γνωστός αθλητικογράφος με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, εντάσσεται ,όπως γράφει το parapolitika.gr,στο δυναμικό της νέας εφημερίδας ,«Ελευθερία του Τύπου», που ξεκινάει την Κυριακή 19 Μαρτίου. Ο άνθρωπος που συνέδεσε τη φωνή του με τον άθλο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο Euro 2004, επιτελικό στέλεχος σε αθλητικές εφημερίδες και ραδιόφωνα, θα επιμελείται μια παρασκηνιακή στήλη με μπόλικο πολιτικοαθλητικό ρεπορτάζ.


Ακόμη,στο δυναμικό της εφημερίδας εντάχθηκε και ο Κώστας Γκόντζος. Ο επίσης γνωστός αθλητικογράφος που καλύπτει με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ,θα μεταφέρει καθημερινά παρασκήνια και ρεπορτάζ από τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του τριφυλλιού.ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: