Σοφία Μουτίδου: Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου....


Η Σοφία Μουτίδου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι νιώθει άβολα με το σώμα της.Ποια αίσθηση σου δημιουργεί το να παίζεις στη σκηνή δίπλα σ' ένα φέρετρο;

Είναι λίγο μακάβριο το θέαμα, το λέγαμε και μεταξύ μας πριν από λίγες ημέρες... «Παναγία μου, παίζουμε με το καπάκι της κάσας δίπλα μας». (Γέλια.) Επειδή το κάνουμε καιρό τώρα, το έχουμε ξεφτιλίσει, αλλά... δεν είναι και πολύ ευχάριστο να παίζεις δίπλα στο καπάκι της κάσας.

Είσαι ευθύς και ακομπλεξάριστος άνθρωπος

Ότι δεν ντρέπομαι για το σώμα μου, αυτό μου έχουν πει.

Ντρέπεσαι για το σώμα σου;

Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου, απλώς το ξεπερνάω. Έχω θέμα με το σώμα μου, το σκέφτομαι συνέχεια, με απασχολεί, νιώθω άσχημα με τα κιλά μου, αλλά ο δικός μου ο δρόμος είναι να μην το κοινωνικοποιώ, τραβάω μόνη μου το ζόρι μου, δεν το μοιράζομαι. Κυκλοφορώ με κολλητά ρούχα στο καμαρίνι αλλά και στη σκηνή. Την ώρα που είμαι στη σκηνή με τα κολλητά ρούχα, μου είναι «κάπως», δεν μου είναι τόσο άνετο όσο φαίνεται. Πρακτικά, είναι ακομπλεξάριστο αυτό που βλέπεις, αλλά για κάποιον που έχει κιλά... Στο μεταξύ, τραβάω τα δικά μου ζόρια. Δεν είναι «εν λευκώ, γιούρια», έχω θέματα.

Στην τηλεόραση βρίσκεσαι ως κριτική επιτροπή σε εκπομπή με ταλέντα.

Στην τηλεόραση φέτος είμαι σε μια εκπομπή, το «Κάνε μου like», που παρουσιάζει η Ανίτα Πανιά και βρίσκομαι στην κριτική επιτροπή με τον Νίκο Μουρατίδη και τον Θάνο Καλλίρη. Είναι πολύ ωραία και με πολύ γέλιο. Είναι πολύ καλό αυτό, είναι βολικό επειδή είναι βράδυ και δεν μου τρώει όλη την ημέρα, είναι σε μια νεκρή ώρα.

Πηγή: Λοιπόν


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: