Ήταν πολλά τα λεφτά για να μην την πληρώσει κανείς

0
Το «διαζύγιο» Καλημέρη – ΑΝΤ1 θα μπορούσε να αποδοθεί και στην «καταιγίδα» που ακούει στο όνομα Survivor… Το πρώην στέλεχος του καναλιού – ίσως, είναι το πρώτο «θύμα» αυτού του «τυφώνα» που αιφνιδίασε το σύνολο των καναλιών και τους έπιασε όλους στον ύπνο απροετοίμαστους και κυρίως χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης!


Επειδή όμως τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται… και επειδή υπάρχουν κι άλλες αιτίες λιγότερο ορατές που συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός κακού κλίματος… σημειώνεται ότι ανεξάρτητα από το εύρος της διαφωνίας των δυο πλευρών και το τι καταλογίζει η μία στην άλλη… Τα κανάλια και ειδικότερα ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA έχουν υποστεί σημαντικές οικονομικές βλάβες από την επέλαση του Survivor στον ΣΚΑΙ, διότι απλούστατα είχαν επενδύσει και οι δυο αρκετά εκατομμύρια ευρώ για το πρόγραμμα της φετινής σεζόν.

Η πορεία όμως του τηλεοπτικού ανταγωνισμού στο δεύτερο μισό της σεζόν και οι ανατροπές που επιφύλαξε δεν επουλώνονται εύκολα και μοιραία έπρεπε να αποδοθούν ευθύνες.

Με άλλα λόγια τα λεφτά είναι πολλά για να μην την πληρώσει κανείς! Βεβαίως, αν η απόφαση ήταν δίκαιη ή άδικη θα φανεί πολύ σύντομα… ωστόσο, στις επιχειρήσεις τα κριτήρια δεν είναι ποτέ ηθικά ή συναισθηματικά… είναι πάντοτε αριθμητικά!

Κατά συνέπεια από όπου και να το πιάσει κανείς τα νούμερα δεν βγαίνουν!

Τέλος, ως προς την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα στο ποιος θα στελεχώσει τη θέση που χήρεψε… οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο για την εσωτερική μετακίνηση του Τζώρτζη Ποφάντη…

Ωστόσο το κανάλι ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει… Ενώ την ίδια ώρα πολλοί μιλούν για την επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου. Φαίνεται όμως ότι και το όνομα του πρώην στελέχους, παρά τις τελευταίες συναντήσεις που έχουν γίνει μεταξύ των δυο πλευρών, υπάρχει μεγάλη απόσταση η οποία δεν είναι εύκολο να γεφυρωθεί.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !