ALPHA: Επαφές και προσπάθειες...

0

Αλλιώς τα προγραμμάτισαν… κι αλλιώς τους βγαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι φέτος ο ALPHA ξεκίνησε δυναμικά, αλλά τελικά, όσο προχωρά η σεζόν, όλο και περισσότερα προβλήματα καλούνται να διευθετήσουν τα στελέχη του σταθμού. 

Μην ξεχνάμε ότι τον προηγούμενο μήνα, τον Φεβρουάριο, ο σταθμός της Κάντζας βρέθηκε στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, χάνοντας από τον ΣΚΑΪ. Με τις επιδόσεις που σημειώνει ο σταθμός τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται ότι στο τέλος του μήνα θα έλθει ακόμη μεγαλύτερη… απογοήτευση από το ραβασάκι τηλεθέασης της Nielsen, ακόμη και στο δυναμικό κοινό.

Στην προσπάθεια «επιβίωσης» που έχουν ξεκινήσει στην Κάντζα κατάφεραν να εξασφαλίσουν στο δυναμικό τους τον Άκη Πετρετζίκη, αλλά φαίνεται πως έχουν ακόμη αρκετά κενά στο πρόγραμμά τους, αν θέλουν να μπουν ξανά στη μάχη της τηλεθέασης. Πρόσθετος πονοκέφαλος πάντως προκλήθηκε από την καινούργια σειρά που ετοιμάζουν, τη μεσαιωνικής ιστορίας σειρά ,«Παραμύθι ν’ αρχινήσει», καθώς αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα(θυμήσου εδώ το ρεπορτάζ για την αντικατάσταση του σκηνοθέτη) και δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε ένα επεισόδιο. Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να τα βάλουν με τους… δράκους που έχουν προκύψει και σκοπεύουν να βγάλουν τη σειρά στον αέρα μετά το Πάσχα. Βέβαια, αν η… επέλαση του Survivor εξακολουθεί να είναι η ίδια ίσως αποφασίσουν να την κρατήσουν για του χρόνου, αφού το κόστος της δεν επιτρέπει… θυσίες.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι αυτή την περίοδο συνεχίζονται οι συναντήσεις και επαφές με ξένους επενδυτές προκειμένου ο σταθμός να συνεχίσει να αντεπεξέρχεται στις οικονομικές υποχρεώσεις του, αλλά οι χαμηλές πτήσεις που σημειώνει τον φέρνουν σε δύσκολη θέση αφού «πέφτει» η εμπορική αξία του!

newsit.gr/Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !