Επιστρέφει και πάλι στον ΑΝΤ1....

0
Το διαχρονικό τηλεοπτικό
αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της από το τηλεοπτικό κοινό έρχεται και φέτος τη Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1, από Μ. Τετάρτη έως και Μ. Σάββατο, στις 20.00.

Ο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι μια συμπαγής, ολοκληρωμένη σειρά, σκηνοθετημένη από τον κορυφαίο δημιουργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Έχει αναγνωριστεί ως μια από τις σπουδαιότερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης, και μεταξύ άλλων, έχει βραβευτεί με Emmy Award.

Οι αναφορές της έχουν βασιστεί κατά κύριο λόγο στα Ευαγγέλια, στα Ιερά Κείμενα της Καινής Διαθήκης και της Βίβλου, ενώ ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα σε αυθεντικούς χώρους, όπου περιγράφονται τα γεγονότα, αξιοποιώντας ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών.

Ανάμεσα στο ταλαντούχο cast βρίσκονται κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως: ο Ρόμπερτ Πάουελ με το θεϊκό γαλανό βλέμμα στον ρόλο του Θεανθρώπου, ο Σερ Λόρενς Ολίβιε, η εκφραστική Ανν Μπάνκροφτ, ο Έρνεστ Μποργκνάιν, η Κλαούντια Καρντινάλε, ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, ο Στέισι Κιτς, ο Τζέιμς Μέισον, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κουίν, ο Μάικλ Γιόρκ.

Η ζωή και τα Πάθη του Ιησού ξεκινώντας από τη Γέννηση, μέχρι τη Σταύρωση και την Ανάσταση, αποδίδονται με ακρίβεια, ενώ την ίδια στιγμή οι εκπληκτικές ερμηνείες των καταξιωμένων ηθοποιών καθηλώνουν και συγκινούν.

Πάσχα στον ΑΝΤ1 με τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»,  τη διαχρονική τηλεοπτική σειρά, που με αριστουργηματικό τρόπο ξεδιπλώνει τη ζωή και τα Πάθη του Θεανθρώπου.

M. Τετάρτη στις 20.00! Μείνετε συντονισμένοι!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !