ΤΑΤΟΥΑΖ: Αυτό είναι το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 με φόνους και εξιχνιάσεις...

0

H δημιουργική περίοδος στη ζωή της σεναριογράφου των μεγάλων επιτυχιών, Βάνας Δημητρίου, του Ανδρέα Γεωργίου αλλά και του Κούλλη Νικολάου, συνεχίζεται.

Το τρίδυμο που κουβαλάει στο βιογραφικό του μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως το Μπρούσκο, τα Δίδυμα Φεγγάρια και το Ρουά ματ ,δεν εφησυχάζει ποτέ ,μια και ετοιμάζει για το κοινό την ερχόμενη σεζόν μεγάλες εκπλήξεις! Μια από αυτές είναι και η νέα σειρά που φέρει τον τίτλο Τατουάζ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρας Σαρρή στο περιοδικό, mytv, πρόκειται για μια καθημερινή  σειρά με έντονη αστυνομική πλοκή, φόνους και εξιχνιάσεις στις οποίες πρωταγωνιστές θα είναι ζευγάρια διάφορων ηλικιών.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, λοιπόν, ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τους έμπιστους συνεργάτες του και τους πρωταγωνιστές ,έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Αθήνα, την Αίγινα και τα Μετέωρα. Επι πλέον, προορισμοί τους είναι φυσικά η Κύπρος αλλά και το Λονδίνο. Πρόκειται για ένα σίριαλ που αναμένεται να συνεπάρει τους τηλεθεατές κρατώντας τους σε αγωνία, προσφέροντάς τους παράλληλα πλούσιες εικόνες. Άλλωστε, είναι γνωστό πως τόσο η Βάνα Δημητρίου όσο και ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου είναι τελειομανείς και θέλουν να προσφέρουν ό,τι καλύτερο στους θεατές.

Όσον αφορά τώρα το καστ, γνωρίζουμε πως έχουν ήδη κλείσει ονόματα- έκπληξη. Έτσι ,εκτός από τον Στέφανο Μιχαήλ, που θα είναι πρωταγωνιστής ,τη μητέρα του θα υποδυθεί η Ελίνα Ακριτίδου, ενώ τον πατέρα του ,ο οποίος είναι ψαράς, ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Η όμορφη ηθοποιός που επέλεξε ο Ανδρέας Γεωργίου να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο , ονομάζεται Δανάη Παππά. Παράλληλα, έχουν συμφωνήσει η Εβελίνα Παπούλια, ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !