Η απάντηση της Κορινθίου για Survivor και Familiar

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Έντονο είναι το τηλεοπτικό παρασκήνιο γύρω από τη Μαρία Κορινθίου τις τελευταίες μέρες τόσο σε σχέση με το ¨Survivor¨,όσο σε σχέση και με το ¨Your face sounds familiar¨.Η ίδια απάντησε για όλα μέσα από ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής:

Ναι, μου έγινε πρόταση για το surviror, ναι, μιλούσα με τα ατομα απο την παραγωγή και το Skai, οπου μπορω να πω ένα μεγάλο ευχαριστω( αν και το ειπα και απο κοντα) για την επιμονή και την πίστη τους να είμαι σε αυτο το project που by the way θα σκίσει! 
Λυπάμαι αν το χαλάω σε μερικούς και δεν τους αρεσει ο λόγος που δεν θα λάβω μέρος αλλα ναι, ο λόγος ειναι το παιδί μου και σαφέστατα αμεσως μετα η δουλειά μου οπου ήδη βρίσκομαι στο θεατρο! Με το κανάλι , το Σκαι, αλλα και τους ανθρώπους της παραγωγής είμαστε κατι παραπάνω απο καλα και συγνώμη που σας το χαλάω και θα θέλατε να ειμαι στα μαχαίρια! 
Επίσης, ναι, υπήρξε και ένα τηλεφωνο απο YFSF αλλα ούτε εκει θα συμμετέχω ως παίκτρια γιατί εχω κατι δικά μου θεματάκια ......αλλα επισης και με τον Αντ1 και την παραγωγη είμαστε μια χαρα! Αυτά.....ελπίζω να σας κάλυψα ( ξέρετε ποιοι) και να μην σας πετάω "μπανανόφλουδες" .....
Μερσύ και γεια σας και μποκού πολυ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !