Ο Στέλιος Χανταμπάκης, είναι ένας από αυτούς που θα συμμετέχουν στο SURVIVOR του ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής που αποδεσμεύτηκε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon, για να μπορέσει να είναι στο ριάλιτι, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram που αφορά τη γυναίκα και τα παιδιά του.


«Φιλαράκια μου καλά.... προχθές μετά από μια πρόταση τελευταίας στιγμής που μου έγινε,αποφάσισαμε με την γυναίκα μου ότι θα συμμετάσχω και εγώ στο SURVIVOR ..Πιστεύοντας και ελπίζοντας περισσότερο σε αυτή τη συνέχεια,της φετινής μου τηλεοπτικής σεζόν(survivor-ΣΚΑΙ..) ακομη και στο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ(ποτέ δεν ξέρεις)! Από τη Δευτέρα λοιπόν 13/2/17 θα σας δείχνω την αγάπη μου με οποίο τρόπο μπορώ από το κανάλι ΣΚΑΙ.. δυστυχώς δεν θα έχω κινητό-social media όποτε ίσως είναι η τελευταία μου φωτό . Σας φιλώ σας αγαπώ και να θυμάστε ότι..είτε κάτσω 1 εβδομάδα είτε 5 μήνες,όταν γυρίσω έχουμε πολλά να κάνουμε ΠΑΡΕΑ..τηλεοπτικά... να μου προσέχετε όλοι το #mamoisbabakis την @olgapiliaki και τη μικρή μας #malenababaki όλα γίνονται για αυτούς που αγαπώ! #hantampakakia»
Φιλαράκια μου καλά.... προχθές μετά από μια πρόταση τελευταίας στιγμής που μου έγινε,αποφάσισαμε με την γυναίκα μου ότι θα συμμετάσχω και εγώ στο SURVIVOR ..Πιστεύοντας και ελπίζοντας περισσότερο σε αυτή τη συνέχεια,της φετινής μου τηλεοπτικής σεζόν(survivor-ΣΚΑΙ..) ακομη και στο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ(ποτέ δεν ξέρεις)! Από τη Δευτέρα λοιπόν 13/2/17 θα σας δείχνω την αγάπη μου με οποίο τρόπο μπορώ από το κανάλι ΣΚΑΙ.. δυστυχώς δεν θα έχω κινητό-social media όποτε ίσως είναι η τελευταία μου φωτό . Σας φιλώ σας αγαπώ και να θυμάστε ότι..είτε κάτσω 1 εβδομάδα είτε 5 μήνες,όταν γυρίσω έχουμε πολλά να κάνουμε ΠΑΡΕΑ..τηλεοπτικά... να μου προσέχετε όλοι το #mamoisbabakis την @olgapiliaki και τη μικρή μας #malenababaki όλα γίνονται για αυτούς που αγαπώ! #hantampakakia #survivorgreece2017 #adidasgr #santodomingo
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]