Αλλαγές στο Star Academy.

0
Όλα είναι έτοιμα για να ανοίξει και να υποδεχτεί σπουδαστές και τηλεθεατές. Λίγο όμως πριν από την πρεμιέρα του και στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο τα στελέχη του Epsilon αποφάσισαν μία μεγάλη αλλαγή στο Star Academy.


Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το πετυχημένο project δεν θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, όπως έχει ανακοινωθεί κι επίσημα από τον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά λίγες ημέρες αργότερα, την Πέμπτη 16 Μαρτίου. Αξίζει να αναφέρω ότι η αλλαγή δεν γίνεται επειδή υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία του αφού όλα είναι έτοιμα και θα μπορούσε να έκανε πρεμιέρα την προκαθορισμένη ημερομηνία, αλλά η απόφαση λήφθηκε μετά από έρευνα που έγινε και σύμφωνα με την οποία οι Πέμπτες είναι καλύτερες ημέρες για μετάδοσης των live.

Έτσι λοιπόν, αντί για Δευτέρα όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο, οι Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας και Πέτρος Κωστόπουλος θα κρίνουν τους σπουδαστές κάθε Πέμπτη, στις 9 το βράδυ. Εκτός όμως από τα live, οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν όσα γίνονται στο Star Academy καθημερινά, ακόμα και τα σαββατοκύριακα, στις 10 το βράδυ.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τις επόμενες ημέρες τα στελέχη του Epsilon θα αποφασίσουν σε ποιους 16 από τους χιλιάδες υποψήφιους θα δώσουν την «υποτροφία» για να σπουδάσουν στη «Μουσική Ακαδημία». Το ποιοι θα είναι θα το μάθουμε την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ που θα γίνει στη χώρα μας το πρώτο live του πετυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος…!

newsit.gr Mελάς blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !