«Έκλεισε» η επιτροπή του «Star Academy»: Ποιοι θα είναι;

Unknown
0
Εδώ και λίγο καιρό τα ονόματά τους «έπαιζαν» δυνατά για μια θέση στην επιτροπή του ολοκαίνουργιου Star Academy του ETV που έρχεται στις οθόνες μας τον Μάρτιο, στο πλευρό της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

Ο λόγος για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Κατερίνα Γκαγκάκη που τελικά σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας «έκλεισαν» την συμμετοχή τους στο show.

Το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου είχε ακουστεί και για τη θέση του Διευθυντή της σχολής αλλά τελικά σε αυτό δεν συμφώνησε αφού έχει άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να είναι τις ώρες που χρειάζεται στη σχολή που θα βρίσκονται οι παίκτες. Έτσι, τελικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα έχει τη θέση του τρίτου κριτή στο πλευρό της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Ενώ, η Κατερίνα Γκαγκάκη επιστρέφει μπροστά από το γυαλί επί ελληνικού εδάφους –γιατί πέρυσι παρουσίαζε show στην Κύπρο- αναλαμβάνοντας την θέση της Διευθύντριας της Σχολής.

Σίγουρη ακόμα, όπως μάθαμε θα είναι και η Ναταλία Γερμανού στην παρουσίαση του show, η οποία όμως όπως έχει γραφτεί το πιθανότερο είναι να μοιράζεται την παρουσίαση με τον Μένιο Φουρθιώτη. Πάντως μετά και τη συμφωνία της επιτροπής όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσει το project στην υλοποίησή του και να βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 13 Μαρτίου όπως επιθυμούσε ο τηλεοπτικός σταθμός.


gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !