Το PLAYBOY ανακοινώνει ότι επιστρέφει στο γυμνό...

0

Το περιοδικό Playboy ανακοίνωσε ότι επιστρέφει και πάλι στις παλιές του αξίες, το γυμνό, παίρνοντας ουσιαστικά πίσω την απόφαση που είχε λάβει το περασμένο έτος.Η κίνηση αυτή ανακοινώθηκε από τον νέο επικεφαλής του δημιουργικού του Playboy, Κούπερ Χέφνερ, που δήλωσε πως η απόφαση για την άρση του γυμνού ήταν «λάθος». 


«Σήμερα παίρνουμε πίσω την ταυτότητά μας και ανακτούμε αυτό που είμαστε», έγραψε στο Twitter. Το αμερικανικό περιοδικό έδωσε στη δημοσιότητα επίσης το τεύχος Μαρτίου – Απριλίου με μια φωτογραφία της playmate του μήνα με το hashtag #NakedIsNormal. 



Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την στροφή 180 μοιρών, χαρακτηρίζοντάς τη ως «σωστή απόφαση», ενώ άλλοι δήλωσαν πως η απόφαση ελήφθη «διότι τα περιοδικά δεν πουλούσαν τόσο πολύ. Κρίμα που το δωρεάν πορνό εξακολουθεί να είναι εύκολα προσβάσιμο».

Τη Δευτέρα, ο Χέφνερ έγραψε: «Θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχθώ πως ο τρόπος με τον οποίο το περιοδικό απεικονίζει το γυμνό είχε ημερομηνία. Το γυμνό δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα», πρόσθεσε ο 25χρονος γιος του ιδρυτή του Playboy, Χιού Χέφνερ.

Το Playboy, που ιδρύθηκε το 1953, σταμάτησε να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες τον Μάρτιο του 2016. Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του δήλωσαν τότε πως το διαδίκτυο έχει κάνει το γυμνό ξεπερασμένο και τα πορνογραφικά περιοδικά δεν ήταν τόσο εμπορικά βιώσιμα. Η κυκλοφορία του Playboy έχει μειωθεί από τα 5,6 εκατομμύρια αντίτυπα που πουλούσε το 1970 στα 700.000 πέρυσι. Ωστόσο, το λογότυπο του περιοδικού που δείχνει ένα κεφάλι κουνελιού να φορά παπιγιόν, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στον κόσμο.

Εthnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !