O Μανώλης Καψής απαντά για το δελτίο ειδήσεων του Mega

0
Μετά από την απόφαση της Digea να υποβαθμίσει την ποιότητα του σήματος του Mega, ο Μανώλης Καψής κάλεσε δημοσιογράφους και τεχνικούς για να κάνουν σύσκεψη με σκοπό να βγάλουν μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στο Μεγάλο Κανάλι.


Και εκεί που λέγαμε ότι άρχισαν να φεύγουν τα σύννεφα από τον ορίζοντα τελικά ενημερωθήκαμε ότι ούτε αυτή τη φορά θα βγει δελτίο στον αέρα.

Ο Μανώλης Καψής, διευθυντής ειδήσεων του Mega, μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τελικά δεν βγήκε δελτίο.

«Τελικά οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, παρά τις αρχικά θετικές αντιδράσεις που με έκαναν να πιστεύω ότι υπάρχει η διάθεση να επιστρέψουμε.. αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να αρθούν οι επισχέσεις ( και για νομικούς λόγους και για λόγους στρατηγικής) και ότι δεν θα βγει δελτίο.. Ήμουν της άποψης οτι πρέπει να βγούμε δυναμικά στον αέρα και να στείλουμε το μήνυμα οτι το mega είναι ζωντανό. Να θέσουμε προ των ευθυνών τους τόσο τους μετόχους, οσο και τις Τράπεζες και να αποκρούσουμε την προσπάθεια της digea να μας οδηγήσει σε ξαφνικό θάνατο. Δεν έπεισα. Ειδήσεις, έστω το μεσημέρι, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, χωρίς την συμμετοχή των συνάδελφων – στα πιο κρίσιμα ρεπορτάζ- δεν βγαίνουν. Προσπάθησα να βγάλουμε δελτίο με όσους θα ήθελαν να γίνει ακόμα μια προσπάθεια, τώρα που η διαπραγμάτευση με τις Τράπεζες είναι σε κρίσιμο σημείο, ώστε να έχουμε φωνή και «μοχλό πίεσης.» Ήταν αυτονόητο οτι κανείς συνάδελφος που έχει βρει κάπου αλλού εργασία για να τα βγάλει πέρα – απλήρωτος επί 8 μήνες αποό το mega- δεν θα ήταν υποχρεωμένος να δώσει το παρόν η να άρει την επίσχεση για απροσδιόριστο χρόνο. Η πρόθεση μου ήταν να βγάλουμε ειδήσεις έως το τέλος του μήνα. Η πρόταση μου δεν έγινε δεκτή..», έγραψε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !