Οι πρώτες δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για τη μεταγραφή του στον Αnt1...


Στην κάμερα του ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ Σ' ΤΑ ΠΩ μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που ως γνωστόν αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΝΤ1.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με τον σταθμό για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Y.F.S.F. .Ο ίδιος σήμερα μίλησε για πρώτη φορά για τη μεταγραφή του κι επιβεβαίωσε στην ουσία τα δημοσιεύματα.

Μιλώντας ,λοιπόν, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα είναι στο σόου, το οποίο ,όπως χαρακτηριστικά είπε, το παρακολουθούσε, και είπε χαριτολογώντας πως όχι, δεν θα είναι αυστηρός!Μάλιστα,είπε πως βλέποντας τις μεταμφιέσεις, θεωρεί πως όσοι συμμετέχουν στο σόου είναι πραγματικά ήρωες.Ακόμη,ερωτηθείς για τα υπόλοιπα μέλη, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα για το ποιοι θα είναι δίπλα του στην επιτροπή, με εξαίρεση φυσικά τον Φασουλή που παραμένει, ενώ υπογράμμισε πως δεν επικοινώνησε και με κάποιο στέλεχος για να μάθει.

Δες το απόσπασμα:ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: