Οι εργαζόμενοι του Mega απαντούν στο εξώδικο της Digea


Ανακοίνωση με την οποία απαντούν στο εξώδικο της Digea εξέδωσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Mega. Μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για προσπάθεια να πέσει “μαύρο” στο κανάλι από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς από τους οποίους ζητούν να μην βάζουν τρικλοποδιές στην προσπάθεια που γίνεται να ξαναλειτουργήσει το κανάλι.


Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Εμείς, οι εργαζόμενοι του Mega εκφράζουμε τον προβληματισμό μας (όχι όμως και την έκπληξή μας), για την εκ νέου προσπάθεια εκπροσώπων συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, να ρίξουν «μαύρο» (υποβάθμιση σήματος) στη συχνότητα του Mega, επειδή (δήθεν) δεν τηρήθηκε η υποχρέωση της πληρωμής της δόσης της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε στην Digea στις 31 Ιανουαρίου 2017. Όταν μάλιστα τα χρέη άλλων τηλεοπτικών σταθμών (εν λειτουργία ή μη), παραμένουν ανεξόφλητα εδώ και χρόνια και δεν έχουν αναζητηθεί. (Η δόση στην DIGEA - στην οποία η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε είναι μέτοχος και εγγυητής- πληρώθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2017, με 12 ώρες καθυστέρηση…)
Το Mega βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του, αγκαλιασμένο από τους τηλεθεατές και τη διαφημιστική αγορά ( και αυτό ενοχλεί περισσότερο) καθώς είναι σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια για την επάνοδο του στην πλήρη κανονικότητα. Θέλουμε η προσπάθεια να πετύχει και ζητούμε από τους εκπροσώπους συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, να μην βάζουν «τρικλοποδιές»( όχι μόνο εντός Digea αλλά και στην διαφημιστική αγορά). Θεωρούμε αυτονόητη την συμπαράσταση των συναδέλφων μας στα άλλα κανάλια, για να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας.
Όχι μαύρο στα κανάλια! Το θυμάστε;
Υ.Γ: Μήπως για κάποιους που υπερθεμάτιζαν, το «Όχι μαύρο στα κανάλια» δεν ήταν σημαία, αλλά σημαία ευκαιρίας; Μήπως το κίνητρο για κάποιους δεν είναι το χρέος στην Digea, αλλά το «μαύρο» στο Mega;

Πάνος Τουμάσης
Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ
Γιώργος Κρητικός
Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΕΤΙΤΑ
Μάνος Καραχάλιος
Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΕΠΗΕΑ»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: