Σία Κοσιώνη: «Το δελτίο του Μega ασκούσε επιρροή. Είχαμε ανταγωνισμό όταν εξέπεμπε»


Για τις αλλαγές που έγιναν στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τον ανταγωνισμό αλλά και την απουσία του Mega από αυτή τη ζώνη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σία Κοσιώνη.


Θα κάνετε αλλαγές;

«Δεν θα αλλάξει ούτε η λογική ούτε η φιλοσοφία αλλά ούτε και η προσέγγιση των θεμάτων. Θα δώσουμε μία παραπάνω ταχύτητα κατά δύο κλικ και του ρυθμού μας και των παρεμβάσεων και θα αξιοποιήσουμε την τεχνολογία στην εικόνα μας»

Τον φοβάστε τον ανταγωνισμό; Απέναντι σας θα έχετε το δελτίο του Star, το οποίο σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

«Δεν με τρομάζει. Το αντιμετωπίζω ως μια ωραία πρόκληση. Μπορώ να πω ότι με εξιτάρει κιόλας, υπό την έννοια ότι θα ανανεωθώ και θα έρθω αντιμέτωπη με ένα νέο στοίχημα που πρέπει να κερδίσω. Νιώθω πολύ έτοιμη, έχω φοβερή αυτοπεποίθηση και πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι θα μας ακολουθήσει όχι μόνο ο κόσμος που μας έβλεπε στις 9, αλλά και κόσμος που δεν τον βόλευε να μας δει εκείνη την ώρα»

Η απουσία του Μega βοηθά στο να κατακτήσετε το κοινό του;

«Το δελτίο του Μega ασκούσε επιρροή. Είχαμε ανταγωνισμό όταν εξέπεμπε. Και το δικό μας δελτίο ασκεί κριτική, έχει γωνιές, είχαμε αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Θέλουμε αυτό το κοινό που θέλει να ακούσει άποψη και ανάλυση της άποψης, το κοινό που περιμένει από ένα δελτίο να του πει τι πρόκειται να γίνει και γιατί έγινε. Υπάρχει αυτή η ανάγκη στον κόσμο λόγω και τη μεγάλης ανασφάλειας που ζούμε»

Τα δελτία των 7 τα θεωρείτε ανταγωνιστικά ή λόγω διαφορετικής ώρας εξαιρούνται;

«Σίγουρα δεν μπορούμε να μπούμε στην ίδια γραμμή ανταγωνισμού. Όμως δεν γνωρίζω τα νέα χαρακτηριστικά του ΑΝΤ1 και σε ό,τι αφορά τον Αlpha γνωρίζω ότι βασίζεται πολύ στο ελεύθερο ρεπορτάζ και στην εικόνα. Πάνω σε αυτά εμείς δεν έχουμε κάτι να ανταγωνιστούμε, δεν είναι αυτή η δική μας προσέγγιση», λέει η παρουσιάστρια στο Πρώτο Θέμα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: