6 Μαρτίου και με ψήφο από τους απόδημους η Demy στη Eurovision;

0
Eurovision 2017 Ελληνικός τελικός με "ειδική εκπομπή" αρχές Μαρτίου;
Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με τον Ελληνικό τελικό για τη Eurovision και την επιλογή του τραγουδιού για τη συμμετοχή της χώρας μας στην 62η Eurovision με την τραγουδίστρια Demy φθάνουν ,και όπως μας πληροφορεί το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE δια μέσω του αντιπροέδρου του Μάκη Χαραλαμπόπουλου. το φετινό "σενάριο" φαίνεται να δείχνει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, μια εβδομάδα πριν την καταλυτική ημερομηνία που οι αρχηγοί των αποστολών όλων των χωρών θα επισκεφθούν το Κίεβο για  να παρουσιάσουν επίσημα τους φακέλους των συμμετοχών κάθε χώρας.
Όπως είχε ανακοινωθεί και στην παρουσίαση της φετινής εκπροσώπησης της Ελλάδας  δια στόματος του προέδρου της ΕΡΤ κου Διονύση Τσακνή φαίνεται να επικρατεί το σενάριο που αναφέρεται φέτος και στην ενεργή συμμετοχή του κοινού αλλά και όπως φαίνεται θα ισχύσει και μια καινοτομία που αφορά τον απόδημο Ελληνισμό.
 Σε μια ειδική εκπομπή  που θα γίνει, και την οποία πολλοί τοποθετούν τη Δευτέρα 6 Μαρτίου-μένει να ανακοινωθεί επίσημα από τον προγραμματισμό-μαζί με τους τηλεθεατές θα ληφθεί υπ όψιν και η γνώμη των  "ειδικών επιτροπών" από  το εξωτερικό που θα δώσουν  τη δική τους ψήφο στο τραγούδι που θα θελήσουν κατά τη γνώμη τους να μας εκπροσωπήσει το Μάιο στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με όσα διαρρέονται ,οι υπεύθυνοι θέλουν φέτος η απόφαση για το ποιο από  τα 3 τραγούδια που ετοιμάζει ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος θα ταξιδέψει για Κίεβο τον επόμενο Μάιο, να "βαρύνει " περισσότερο τον κόσμο και λιγότερο τις ειδικές επιτροπές ενώ οι πληροφορίες μιλούν για ένα ποσοστό 70-30 υπέρ του κοινού.
Πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν μιλούν για την ύπαρξη 7 έως 9 επιτροπών εκτός Ελλάδας -μέ έμφαση σε εκείνες που υπάρχει έντονα το Ελληνικό στοιχείο όπως από Αυστραλία , Γερμανία κλπ-,ενώ φιλοδοξία των ιθυνόντων είναι να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα τα 3 τραγούδια της Demy και της ομάδας της, και στο εξωτερικό σε ταυτόχρονη μετάδοση απο την EΡΤ World,και εν συνεχεία σε απευθείας σύνδεση να δοθούν τα αποτελέσματα που θα αποτυπώνουν τη γνώμη και των απόδημων Ελλήνων.
Οι δυνατότητες της δημόσιας τηλεόρασης σε αυτές τις συνδέσεις είναι κάτι παρά πάνω από άριστες,και εάν τελικώς γίνει κάτι ανάλογο θα αποτελέσει καινοτομία στις έως τώρα αποφάσεις της Ελλάδας σχετικές με τη Eurovision,όσον αφορά τους κατοίκους του εξωτερικού.Κάτι ανάλογο είχε βέβαια γίνει  και στο παρελθόν τη δεκαετία του "80 αφορούσε όμως τους δήμους και τις Περιφέρειες εντός χώρας.
Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων φαίνεται ότι η φετινή χρονιά έχει δουλευτεί περισσότερο "επαγγελματικά" από όσες μας έχουν συνηθίσει. Και όλα φυσικά θα κριθούν από το αποτέλεσμα, για το οποίο όλοι όσοι αγαπούν και στηρίζουν το θεσμό εύχονται να είναι "θετικό".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !