Αναξιόπιστη χαρακτηρίζει τη DAILY MAIL η Wikipedia...


«Εκμεταλλεύεται το συναίσθημα και κατασκευάζει ειδήσεις». Αυτό αναφέρει η γνωστή διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια της Wikipedia για τη βρετανική Daily Mail, ανακοινώνοντας ότι δεν θα επιτρέπει πλέον links που συνδέονται με δημοσιεύματα της ναυαρχίδας του κίτρινου Τύπου.


Η Daily Mail, άλλωστε, είναι γνωστή και μη εξαιρετέα για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τις ειδήσεις, αλλά και για τις ίδιες τις ειδήσεις που προβάλλει. Η Wikipedia ανακοίνωσε ότι η Daily Mail και η ιστοσελίδα της, Mail Online, είναι «αναξιόπιστες» και η χρήση τους ως πηγές από εδώ και στο εξής απαγορεύεται, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν διαθέσιμες πιο αξιόπιστες πηγές.

Πάντως, σε μεγάλη διαδικτυακή συζήτηση που έγινε, υπήρχαν και διαφορετικές απόψεις που υποστήριζαν ότι δεν πρέπει να απαγορευθεί η χρήση της Daily Mail. Ένας χρήστης ανέφερε ότι «οι συντάκτες υποτίθεται ότι πρέπει να χρησιμοποιούν πάντα την κρίση τους όταν διαλέγουν πηγές. Η Daily Mail είναι γενικά αναξιόπιστη, αλλά οι εφημερίδες ταμπλόιντ καλύπτουν συγκεκριμένα θέματα, όπως τα αθλητικά και τα εγκλήματα, πολύ καλύτερα. Εάν αποκλείσουμε τη Daily Mail θα μείνουν άλλα έντυπα ακόμη πιο χαμηλής ποιότητας που θα θεωρούνται ως αξιόπιστα».

efsyn.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: