Ανέλαβε δράση η Μενεγάκη μετά τα χαμηλά ποσοστά της...

0

Από την αρχή της σεζόν τα Μέσα δεν ήταν μόνο αυστηρά με την Ελένη Μενεγάκη αλλά κάποιοι έμοιαζαν σαν να περίμεναν με αγωνία εδώ και καιρό την "πτώση" της, και δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους.

Η αλήθεια, βέβαια,είναι ότι και η ίδια είχε σαφές μερίδιο ευθύνης αφού η εκπομπή έδειχνε να επαναπαύεται στις δάφνες της και να μην προσπαθεί ιδιαίτερα κανείς να κάνει κάτι γι' αυτό. "Η Ελένη πλήρωσε φέτος τα περσινά σπασμένα", έλεγε γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος. "Μετά από τόσες τηλεπωλήσεις, το κοινό κουράστηκε και της γύρισε την πλάτη". Με το Star να της κλέβει όλο και περισσότερα νούμερα, και τα πολυσυζητημένα paparazzi εξώφυλλά της να περιορίζονται εντυπωσιακά για πρώτη φορά από το καλοκαίρι κιόλα, δημιουργήθηκε μια αίσθηση ότι το προϊόν "Μενεγάκη" αποδυναμώνεται όσο και αν παραμένει το πιο περιζήτητο τηλεοπτικό πρόσωπο των διαφημιστικών εταιρειών.

Η ίδια προφανώς και άρχισε να το αντιλαμβάνεται αυτό με λίγη καθυστέρηση, αποφασίζοντας να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και, όπως μαθαίνουμε μάλιστα, έκανε πολύ αυστηρές παρατηρήσεις σε κοντινούς της συνεργάτες και κάποιοι, πιο αδύναμοι, κρίκοι απομακρύνθηκαν. Τις δύο τελευταίες, ειδικά, εβδομάδες, η εκπομπή έχει καλύτερο ρυθμό, πιο ενδιαφέροντα θέματα και δυνατούς καλεσμένους με την παρουσιάστρια να δείχνει επιτέλους ενδιαφέρον για την επικαιρότητα που απασχολεί την πλειοψηφία του κοινού, αφού ζούμε όλοι πια σε μια παρατεταμένη περίοδο ισχνών αγελάδων. Ταυτόχρονα και η ίδια έδειξε να προσαρμόζεται πιο αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα της εποχής των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ανοίγοντας ξανά το παράθυρο της οικογενειακής της ζωής, αυτό δηλαδή που τόσα χρόνια την είχε βοηθήσει να χτίσει τη σχέση της με το κοινό αλλά και τα media.

Νίκος Γεωργιάδης-entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !