Πλήθος δημοσιογράφων θέλει να ενταχθεί σε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ...


Έχει αγριέψει η κατάσταση στα media… αφού πλέον ελάχιστες επιχειρήσεις ΜΜΕ μπορούν ακόμα να στέκονται όρθιες, να εξυπηρετούν τον δανεισμό αλλά και τις υποχρεώσεις τους σε προμηθευτές και εργαζόμενους.

Αναμφισβήτητα το Πρώτο Θέμα – ανάμεσα στον κυριακάτικο Τύπο -, παραμένει μια εφημερίδα από τις πλέον ελκυστικές, για τα δεδομένα της εποχής, σε επίπεδο εργασιακών σχέσεων, ενώ βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων δημοσιογράφων που αναζητούν εργασία. Φυσικά η εφημερίδα έχει υποστεί μεγάλη πίεση από την κατάσταση στην αγορά, τόσο σε επίπεδο κυκλοφορίας όσο και σε επίπεδο διαφήμισης,αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει με συνέπεια να πληρώνει σχεδόν στην ώρα τους, δημοσιογράφους και διοικητικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές έξω από τα γραφεία της από επαγγελματίες και μάλιστα υψηλής στάθμης που έχασαν τη δουλειά τους ή είναι εγκλωβισμένοι σε «μαγαζιά» που καταρρέουν.

Αντίστοιχα,το ίδιο συμβαίνει και με την Καθημερινή που επίσης η εικόνα της παραμένει «καθαρή», με αποτέλεσμα κι εδώ πλήθος δημοσιογράφων πρώτης γραμμής να συνωστίζονται αναζητώντας μια θέση εργασίας σε ένα περιβάλλον με σχετικά νορμάλ συνθήκες.

Enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: