Αθηνά Οικονομάκου: Μέσω αυτών έφτασα σήμερα να έχω κάποιες επαγγελματικές προτάσεις....

0

Φαίνεται ότι η λαϊκή θυμοσοφία λειτουργεί με κάποιον μεταφυσικό τρόπο σαν μότο ζωής για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.



Φροντίζει μάλιστα να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τον εαυτό της εκμεταλλευόμενη τι κλίσεις και τις ιδέες της. «Όταν σταμάτησε πέρσι η δουλειά στο ΜΕGΑ για τους γνωστούς λόγους, αποφάσισα να κάνω πράξη την ιδέα μου να σχεδιάσω μια σειρά κοσμημάτων σε συνεργασία με μία φίλη μου. Ήθελα να κάνω κάτι, να έχω μια παράλληλη απασχόληση, ώστε να μην αναγκαστώ να κάνω μια δουλειά ή να πω "ναι "σε μια πρόταση που δεν θα με ικανοποιεί, επειδή δεν θα είχα άλλον τρόπο βιοπορισμού. Έτσι ξεκίνησα. Κιοτεύω ότι αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και έχεις και λίγη τύχη, τελικά βλέπεις ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Αναγκαστικά θα πας παρακάτω. Το να κάτσω σπίτι μου να περιμένω με σταυρωμένα χέρια να δω τι θα γίνει μετά από μια αποτυχία ή μια κακοτυχία δεν μου λέει κάτι. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» τόνισε στο Πρώτο θέμα.

Την περίοδο που δούλευε πολύ, παραγκώνισε της προσωπική της ζωή, έβαλε σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες της, ώστε να είναι ολοκληρωτικά δοσμένη στον άγνωστο ακόμη τότε νια την ίδια κόσμο της τηλεόραση;

«Δεν είχα τίποτα εκείνη την περίοδο πέρα από δουλειά. Οχι μόνο στερήθηκα πράγματα, αλλά δεν έκανα καλοκαιρινές διακοπές για επτά - οκτώ χρόνια, γιατί ή είχα γυρίσματα ή ήμουν σε θεατρική περιοδεία ή έπαιζα σε κάποιο θέατρο στην Αθήνα. Τα κενά διαστήματα ήταν ελάχιστα. Αν άξιζε τον κόπο αυτή η πίεση; Φυσικά και τον άξιζε. Νιώθω πολύ περήφανη που αντεπεξήλθα σε όλες αυτές τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις και στάθηκα βράχος. Δεν λύγισα ούτε στιγμή. Πλέον νιώθω πολύ πιο σίγουρη για μένα και ξέρω πια πολύ καλά τα όρια μου. Νιώθω περήφανη γιατί οι δουλειές δεν πήγαν χαμένες, δεν πέρασαν αδιάφορες. Μέσω αυτών έφτασα σήμερα να έχω κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, να έχω το δικαίωμα της επιλογής, να με εκτιμούν κάποιοι συνάδελφοι. Ο, τι σπέρνεις θερίζεις», υπογραμμίζει.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !