Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ»

Ο Ανδρέας ακούει στο μαγνητοφωνάκι τις συζητήσεις της Μαριλένας με τον «Προμηθέα» και της ζητάει να μιλήσουν. Η Αλίκη αποφασίζει να προστατεύσει τον Αλέξανδρο απ’ τις κατηγορίες για τη ληστεία με όποιον τρόπο μπορεί. Με αφορμή το προξενιό που κάνει ο Φρίντομ στον Φραγκίσκο με την Τάρα, η Κρίστη του αποκαλύπτει τα αισθήματα της για τον συμμαθητή τους, ενώ ο Βαγγέλης κάνει μία επαγγελματική πρόταση στην Ηρώ. Ο Νικόλας σε κατάθλιψη από τις τελευταίες εξελίξεις με την Γκέλυ δέχεται πρόταση από την Κούλντογκ για συνεργασία και ο Γιώργος με την Σεσίλια συναντιούνται με την κοινωνική λειτουργό του αλλοδαπών.

Η Μαριλένα καταλαβαίνει ότι ο Αρης είδε τον Φραγκίσκο για θέμα υγείας του και τον πιέζει να της αποκαλύψει περισσότερα. Η κοινωνική λειτουργός παίρνει την απόφαση για τον Γιώργο και την Σεσίλια, ενώ η Αλίκη αναρωτιέται τι να κάνει σε σχέση με τις πληροφορίες που έχει στα χέρια της σχετικά με τον Ανδρέα. Η Ντίνα υποπτεύεται πως ο Ισίδωρος κάτι της κρύβει, ο Νικόλας μελετάει πυρετωδώς για να καταπλήξει την Γκέλυ με τα βιντεάκια του και ο Αλέξανδρος έχει αντιρρήσεις με την επιλογή της Γκέλυς για τα διαφημιστικά σποτάκια της Κουλντογκ. Η Μαριλένα και ο Ανδρέας προσπαθούν να μάθουν τι τους κρύβει ο Άρης, η Τατιάνα ζητάει μία χάρη από την Κρίστη και η Αλίκη προσπαθεί να κάνει σύμμαχό της τον Στάθη.

Ο Άρης κάνει στη Μαριλένα μια αναπάντεχη πρόταση για να διευκολύνει τη δουλειά της στην Κούλντογκ. Η Αλίκη ανυπομονεί να ξεκλειδώσει ο Στάθης το φάκελο στον υπολογιστή του Αριστείδη και ο Ανδρέας εκμυστηρεύεται έναν φόβο του στον Φρίντομ. Η Τατιάνα προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο σπίτι της Κρίστης, η Αλίκη γίνεται πολύ ευρηματική προκειμένου να μην την πιάσει ο Γιώργος στα πράσα κι η Μαριλένα προσπαθεί να μάθει το μυστικό του Άρη. Στο μεταξύ ο Ηρακλής έχει πιάσει δουλειά στην Κούλντογκ αναστατώνοντας την Αλίκη, ενώ η Τατιάνα αναλαμβάνει να βοηθήσει την Κρίστη στα ερωτικά της.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: